Karatay Belediyesi’nde Bayramlaşma

Karatay Belediyesi’nde Bayramlaşma

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, mesai gününün erken saatlerinde personeli ile bayramlaştı.
İlk Olarak Tatlıcak tesislerinde başlayan bayramlaşma merasimi İsmail Karakuş Fidanlığı Park Bahçeler Müdürlüğü ve Belediye Hizmet Binasında devam etti. Tatlıcak Tesislerinde yapılan bayramlaşma törenine katılan Hizmet-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Vacit Sır, sağlık ve sıhhatle nice bayramlara erişme temennisinde bulundu. Birim amirleri ile birlikte belediye çalışanlarının bayramlarını tebrik eden Hançerli, “İki bayramı birden idrak ettik” dedi. Hizmet çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Hançerli, bayram öncesi ve bayram süresince devam eden temizlik çalışmalarından dolayı personeline teşekkür ederek ana arterlerin yıkanması, asfalt çalışmaları, yeşil alanlar ve temizlik faaliyetleriyle Karatay farkının ortada olduğunu vurguladı. Hazreti Mevlana’nın diyarına en iyi hizmeti en kısa sürede vermenin gayreti içerisinde olduklarının altını çizen Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi’nin 10 yıla aşkın süre içerisinde Mali, İdari ve Kurumsallık açısından hiçbir problem yaşamadığını ve çalışmaların kurumsal bir şekilde devam ettiğini dile getirerek Karatay’a hizmet aşkıyla bir araya gelen insanlar olduklarını söyledi.
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli yapılan hizmetlerle vatandaşın işini kolaylaştırmanın kendilerine keyif verdiğini dile getirerek, özellikle yeni bağlanan mahallelere yapılan hizmetlerin özveriyle devam ettiğini sözlerine ekledi.
Başkan Hançerli konuşmanın ardından belediye çalışanlarıyla tokalaşarak tek tek bayramlaştı.