Kardashian'ın Adana sevdası

Kardashian'ın Adana sevdası
Kim Kardashian’ın dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş ile çekildiği fotoğrafa yanlışlıkla Adanalı Mert Alas'ın etiketlenmesi ile 17 yaşındaki Mert Alas meşhur oldu.

Miley Cyrus’un y daha önce de  yaptığı yanlışlık sayesinde takipçileri artan genç, “Yanlışlıkla da olsa mutlu oldum” dedi.

Kim Kardashian, Türk fotoğrafçı Mert Alaş ile çekildiği selfiesini sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan takipçilerine paylaştı.

Fotoğraf yaklaşık bin retweet alırken, 5 bin 100 kişi favorilerine yükledi. Ancak Kardasian, ‘love & light’ notu düştüğü fotoğrafa @mertalas_ etiketi koyacağı yere @mertalas etiketi yaptı. Kardashian’ın alt tiresini koymayı unuttuğu adres ünlü fotoğrafçı Mert Alaş’a değil, Adanalı bir gence aitti.

Daha önce ABD’li şarkıcı Miley Cyrus'un da yaptığı hata sayesinde adresin sahibi Mert Alas isimli gencin takipçi sayısı arttı.

“KİM KARDASHİAN'A ‘SENİ SEVİYORUM BEBEK’ DİYE CEVAP YAZDIM”

17 yaşındaki Mert Alas, yanlışlıkla da olsa yaşadıkları için çok mutlu olduğunu söyledi. Alas, “Kim Kardashian, fotoğrafçı Mert Alaş ile fotoğraf çekiliyorlar. Benim adım da Mert Alas. İsim benzerliğinden dolayı Kim Kardashian beni mention ediyor. Benim için yanlışlıkla da olsa ünlü olma serüveni başlıyor. Ben bildirimlerime baktım. Kim Kardashian’ın beni mention ettiğini gördüm. Ondan sonra Kardashian’ın takipçilerinin retweetlediğini gördüm. Ben de Kim Kardashian’a ‘seni seviyorum bebek’ diye cevap yazdım. Cevap alamadım” dedi.

“TAKİPÇİ SAYIM ARTTI”

Kim Kardashian’ın yanlışlıkla da olsa kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Alas, “Daha önce de Miley Cyrus etiketledi beni. Yine Mert Alaş sayesinde. Takipçi sayım çok arttı. Bu olaylar olmadan önce 200 takipçim vardı. Miley Cyrus sayesinde bir yıl içerisinde 600 takipçim oldu. Kim Kardashian mention ettikten sonra da 3 gün içinde 65 takipçi daha kazandım” diye konuştu.