Kardemir Karabükspor’da 3 Puan Sevinci

Kardemir Karabükspor’da 3 Puan Sevinci

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, geçtiğimiz hafta sonu alınan Trabzonspor galibiyeti ile ligde tırmanışa geçtiklerini söyledi.
Bu sezon ilk galibiyetini Trabzonspor karşısında alan Karabükspor’un kulüp başkanı Mustafa Yolbulan, "Oyun olarak hak ettiğimiz yerde değildik. Ligin dibini hak etmiyorduk. Kardemir Karabükspor iyi bir takım. Fakat kritik oyuncularımızın sakatlığı nedeniyle bir düşüş dönemi geçirdik. Takımımızın moral ve motivasyonunun tekrar yerine gelmesi için şiddetle 3 puana ihtiyacımız vardı. Bu da gerçekleşti" dedi.
Milli maç arasında sakat oyuncuların birçoğunun iyileşeceğini belirten Başkan Yolbulan, "Trabzonspor maçında ilk yarının son saniyelerinde sakatlanan Ahmet İlhan Özek’in yapılan tetkiklerinde fibula kemiğinde kırık tespit edildi ve ameliyat oldu. Genç oyuncumuz ligin ilk devresini kapattı. Diğer oyuncularımız ise Gaziantepspor maçına kadar hazır olacak. İnşallah Trabzonspor galibiyeti sonrası Kardemir Karabükspor her hafta sıralamada biraz daha yukarılara çıkarak, hak ettiği yerlere gelecektir" diye konuştu.