Kardemir Karabükspor’dan Anlamlı Ziyaret

Kardemir Karabükspor’dan Anlamlı Ziyaret

Kardemir Karabükspror Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, bazı futbolcular ve teknik heyet, Aylin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinde eğitim gören çocukları ziyaret etti.
Kafkas ve beraberindeki teknik heyet ve oyuncular Hakan Özmert, Yiğit İncedemir, Erdem Özgenç, Akpala ve Mabiala, eğitim merkezindeki sınıfları ziyaret ederek engelli çocuklarla birlikte hoşça vakit geçirdiler.
Merkezde eğitim gören çocukların hazırladığı müzik dinletisini dinleyen ve çocuklar ile bir süre sohbet eden Kafkas, üzerlerinde Beşiktaş ve Fenerbahçe forması olan öğrencileri de Karabüksporlu yapmak için yoğun mücadele verdi. Kafkas ve beraberindekiler merkezin bahçesindeki mini sahada futbol maçı oynadı. Kafkas ve ekibi karşılaşmayı 7-1 kaybetti.
Maç sonrası gazetecilere açıklama yapan tecrübeli teknik adam, çok mutlu olduklarını ve çocukların da mutlu olduğunu umduğunu söyledi.
Kafkas ve oyuncular merkezde eğitim gören çocuklara takımlarının formasını ve yastık hediye ettikten sonra çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Merkezde eğitim gören ve koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Taner Bilsel’e, Kafkas Kardemir Karabükspor’un formasını kendi elleri ile giydirdi. Hediye edilen formalara imza atan Kafkas ve oyuncular daha sonra merkezden ayrıldı.