Kardeşler sezon öncesi buluşuyor

Kardeşler sezon öncesi buluşuyor

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Bursa Şubesi üyeleri düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Yıldırım Belediyesi Kentsel Dönüşüm ve Tasarım Merkezi’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine TSYD Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, eşi İpek Ekmekçi, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ergün, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Süleyman Şahin, Bursaspor yönetim kurulu üyesi Nihat Arı, TSYD Akreditasyon sorumlusu Birgül Pullukçu, şube organizasyon sorumlusu Kübra Gülseren, Furpa Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Alparslan, Yavuzselim Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı ve Meclis üyesi Latif Albayrak’ın yanı sıra dernek üyeleri ve çalışanları katıldı.

Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ergün ise Bursa’ya katkı sağlayan TSYD ailesine destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi. Gençlik Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ise TSYD Bursa ile işbirliğini sürdüreceklerini, Bursa’da sportif başarıyı en üst düzeye çıkarmak için çalıştıklarını kaydetti.

Bursaspor yöneticisi Nihat Arı da camianın kenetlenmesi halinde bu yıl başarılı bir sezon geçireceklerinden emin olduklarını söyledi.

Mehmet Ali Ekmekçi, Ankara Şubesi Başkanı Alper Bakırcıgil’in de katkılarıyla TSYD Ankara Futbol Turnuvası’nda Bursaspor’un kardeş Ankaragücü ile karşılaşacağını da ifade etti.