Kardeşlerden Birine Ambulans, Diğerine Doktor Çarpip Öldürdü

Kardeşlerden Birine Ambulans, Diğerine Doktor Çarpip Öldürdü

Adana’da bir ambulansın çarpması sonucu hayatını kaybeden 19 yaşındaki gencin ağabeyinin de 12 yıl önce aynı yerin 500 metre gerisinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiği, kız kardeşinin ise 2 yıl önce kazada ölümden döndüğü ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, kaza, merkez Sarıçam ilçesi, Kozanyolu Caddesi’nde meydana geldi. Dün gece garson olarak çalıştığı Antalya’dan arkadaşını görmeye gelen Tolga Bostan (19) saat 22.00 sıralarında evden çıktı. Arkadaşıyla buluşmaya giden Bostan, Kozanyolu Caddesi’nde karşıdan karşıya geçmek isterken özel bir hastanenin hasta nakil ambulansı çarptı. Çarpma sonucunda Bostan yolu savruldu. Bostan’a ilk müdahaleyi çarpan ambulanstaki sağlık görevlileri yaptı. Ancak Bostan’ın çarpmadan hemen sonra hayatını kaybettiği belirlendi.
Karşıdan karşıya geçerken hemen yanı başında bulunan üst geçidi kullanmak yerine yoldan karşıya geçmek istediği anlaşılan Tolga Bostan’ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Cenaze bugün öğle saatlerinde otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak Beyceli Mahallesi’ndeki baba ocağına getirildi.
AĞABEYİNE DE DOKTOR ÇARPMIŞ
Bostan ailesinin 12 yıl önce de 14 yaşındaki Barış Bostan isimli çocuklarını, Tolga Bostan’ın hayatını kaybettiği yolun 500 metre gerisinde bir doktorun kullandığı otomobilin çarpması sonucu kaybettiği ortaya çıktı.
Çocuklarından birini ambulansın diğerini doktorun kullandığı otomobilin çarpması sonucu kaybeden Bostan ailesinin 11 yaşındaki kızları İpek’in de geçirdiği trafik kazasında yaralanarak ölümden döndüğü öğrenildi.
"OĞLUMU ASKERE GÖNDERECEKTİM"
Aynı acıyı ikinci kez yaşayan Bostan ailesi, evlerinin önüne gelen cenaze aracına bakıp ağıtlar yakarak gözyaşlarına boğuldu. Anne Ayşe Bostan’ın, "Oğlumu askere gönderecektim ama mezara gitti" diye ağıt yakması yürekleri dağladı. Baba Yaşar Bostan ise "Oğlum" diyerek ağlarken yakınları tarafından güçlükle ayakta durabildi. 2 yıl önce geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen İpek Bostan ise "Ağabey, bizi bırakma" diye ağladı. Daha sonra Bostan’ın cenazesi Buruk Mezarlığı’na götürüldü. Burada cenaze işlemleri tamamlanan Tolga Bostan toprağa verildi.