Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Tunceli

Karın Kahrını Çeken De Var Selfie Çeken De

Tunceli’de 5 gün aralıksız devam eden kar yağışı durdu ancak karla mücadele sürüyor. Kar, kimileri için cefa olsa da kimileri için ’selfie’lik görüntüler oluşturuyor.Tunceli’nin Pülümür ilçesinde, belediye ve İl Özel İdaresi...

Yayınlanma:
Karın Kahrını Çeken De Var Selfie Çeken De

Tunceli’de 5 gün aralıksız devam eden kar yağışı durdu ancak karla mücadele sürüyor. Kar, kimileri için cefa olsa da kimileri için ’selfie’lik görüntüler oluşturuyor.
Tunceli’nin Pülümür ilçesinde, belediye ve İl Özel İdaresi tarafından karla mücadele çalışmaları devam ederken, vatandaşlar da yağış nedeniyle çıkaramadıkları hayvanları için ot taşıyor. Pülümür ilçesinde çobanlık yapan Şükrü Kaplan, hayvanlar için yüzlerce metreyi adımlamak zorunda kalıyor.
Bir yandan karın cefası çekilirken öbür yandan özledikleri bu güzelliğin sefasını sürenler de var. Tunceli-Pülümür karayolu üzerinde bulunan Ağlayan Kayalar, fotoğraf ve selfie çektirmek için gelenlerin uğrak yeri oldu. Buz tutan kayalarda fotoğraf ve selfie çektirenler gördükleri güzelliğe hayran kaldıklarını belirtti.
Tatilini geçirmek için Antalya’dan Tunceli’ye gelen Barış Canver Ağar isimli üniversite öğrencisi, Ağlayan Kayalar’ı Antalya’da da tanıtmak istediğini kaydederken, ağabeyi Celil Burak Ağar da, manzarasına hayran kaldıkları Ağlayan Kayalar’da selfie çektirdiklerini söyledi.
Tunceli-Pülümür karayoluna kullanan sürücüler de gördükleri manzaraya hayran kaldıklarını dile getirdi. Bayburt’tan Elazığ’a yolculuk yapan Sercan Çevik, “Burası yaz mevsimi ayrı güzeldi. Kış mevsiminde ilk defa den geldik. Bir sürü rengin tonunu görüyoruz. Sarkıtlar güzel. Doğası eşsiz” dedi.
Erdoğan Şahin isimli vatandaş ise, “Pülümür Vadisi’nde böyle bir güzelliği bilmiyorduk. Güzel bir yer. Herkesin görmesini tavsiye ederim” diye konuştu.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler