Karısına fuhuş yaptırıp izledi!

Karısına fuhuş yaptırıp izledi!

Olay, geçen yılın Ağustos ayında merkez Palandöken İlçesi'ndeki Mimar Sinan Caddesi'nde meydana geldi. 15 yılık evli R.B., polise giderek eşinin kendisini başkalarıyla para karşılığı ilişkiye zorladığını ve tehdit ettiğini iddia etti. Eşinin 1.5 yıldan bu yana değişik tarihlerde erkek getirdiğini öne süren R.B., şöyle dedi:

"Kocam para karşılığı başkalarıyla birlikte olmam için zorluyor. Başka erkeklerle ilişkiye girmemden zevk aldığını söyledi. İlişkiye girmediğim zaman 'Evden çıkmama cezası' veriyor. Telefonla da görüntülü olarak arayıp evde olup olmadığımı kontrol ediyor. Getirdiği kişilerle ilişkiye girerken kendisi de pencereden izliyor. Ş.A. ile girdiğim ilişkilerden 150-200 lira aldığını, H.Y.'den de cep telefonu aldığını gördüm. Kocama, 'Namusumla çalışmak istiyorum' deyince, 'Çok çalışmak istiyorsan gel seni geneleve götüreyim' diyor. Polisi arayıp beni kurtarmalarını söyledim. Kocamdan şikayetçiyim."

Şikayet üzerine gözaltına alınan şoför N.B., tutuklanarak cezaevine gönderildi. 'Tehdit kullanarak eşini fuhuşa teşvik, fuhuş yaptırmak ve aracılık etmek' suçundan Erzurum 3'üncü Asliye Ceza Mahkemesinde 6- 12 yıl hapis cezası istemi ile yargılanan N.B., suçlamaları kabul etmedi. N.B., yargılandığı davada şu iddialarda bulundu:

"Filiz isimli bir kadınla eşime yakalandım. Eşim bir gün beni arayarak iş arkadaşım Ş.A.'yı aradığını akşam grup seks yapacağımızı söyledi. Eşimin tatmin olması için bu teklifi kabul ettim. Eşimden seksi iç çamaşırları giymesini istedim. Fakat ben bu ilişkiyi sonradan kabul etmedim ve görüşme olmadı. İddia edildiği gibi evimde başkalarıyla ilişkisini izlemedim. Eşim sürekli benden boşanmak istediğini söylüyordu. Bu yüzden iftira attı. Karım lüks yaşamayı seven biri."

Yaklaşık 40 gün cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan N.B.'ye, 'Bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek veya yaptırmak, aracılık etmek' suçundan 2.5 yıl hapis 100 TL adli para cezası verildi. Gerekçeli kararda, sanığın işi gereği sık şehir dışına çıktığı, bazı günler eve dönmediği, eşine fuhuş yapması için cebir veya tehdit kullanmasının mümkün olmadığı belirtildi.