Karısına İşkence Yapan Şahis Yakalandı

Karısına İşkence Yapan Şahis Yakalandı

Sultanbeyli’de eşine işkence ettiği iddia edilen şahıs özel harekât destekli yapılan operasyonla yakalandı. İşkenceye maruz kalan kadın sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle hastaneye kaldırıldı.
Olay gece 03.30 sıralarında Sultanbeyli Fatih Mahallesi Saliha Sokak’ta bulunan Güçtemur Apartmanı’nda meydana geldi. İddiaya göre madde bağımlısı Ali Yağız eşi Fatma yağız’ı evinde işkence etti. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Polis ekiplerinin evin zilini çalmasına karşılık kapıyı açan olmadı. Eşini darp eden Ali Yağız’ın madde bağımlısı olduğunu ve eşine işkence ettiği bilgisini alan polis eve girebilmek için gerekli mercilerden yasal izin aldı. Operasyon için olay yerine gelen özel harekat ekipleri hazırlık yaptıktan sonra eve girdi.
Kapıyı kırarak eve giren özel harekat ekipleri Ali Yağız’ı saklandığı evinde yakalayarak polis ekiplerine teslim etti. Gözaltına alınan Ali Yağız ekip otosuna bindirilerek polis merkezine götürüldü. Eşinden işkence gördüğü öne sürülen Fatma Yağız için ise olay yerine sağlık ekibi çağrıldı. Fatma Yağız’ın vücudundaki darp izleri ve yarlar ise dikkat çekti. Yağız sağlık ekipleri tarafından ambulansa bindirilerek hastaneye götürüldü.