Karne Hediyesi Polis Amcadan

Karne Hediyesi Polis Amcadan

Giresun’da İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Doğankent ilçesinde 703 öğrenciye karne hediyesi dağıttı.
İl Emniyet Müdürlüğümüz Doğankent İlçe Emniyet Amirliği tarafından, “Karne Hediyesi Polis Amcadan” projesi kapsamında, ilçe merkezindeki okullarda tüm öğrencilere karne hediyesi verildi.
Giresun İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “ Polis, öğrenci ilişkilerini geliştirmek, öğrencilerin eğitim öğretim motivasyonunu artırmak ve çocuklarda güven duygusu oluşturmak amacıyla böyle bir proje geliştirilmiştir. Proje kapsamında Doğankent Kaymakamı Uğur Köroğlu, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Giresun Alay Komutanı Ali İhsan Ersoy, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Ömer Oran, İlçe Emniyet Amir Vekili Abdussamed Bacanlı ve ilçe protokolünün de katılımıyla, ilçede 2 anaokulu, 3 ilkokul,3 ortaokulda öğrenim gören toplam 703 öğrenciye, Giresun Emniyet Müdürlüğü Doğankent İlçe Emniyet Amirliği ve Tema Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş.’nin işbirliği ile temin edilen 2 bin 812 parça giyim malzemeleri karne hediyesi olarak dağıtılmıştır. Giresun Emniyet Müdürlüğü olarak Sosyal Sorumluluk Projelerimiz devam edecek olup, daha huzurlu, daha güvenli, daha iyi yaşanılabilir bir Giresun için hep birlikte diyoruz” denildi.