Karsspor Gümüşhane Deplasmanında

Karsspor Gümüşhane Deplasmanında

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 2’nci grup takımlarından Karsspor hafta sonu oynayacağı Torulspor karşılaşması için Gümüşhane’ye gitti.
Torulspor karşılaşması hazırlıklarını tamamlayan Karsspor, grubun güçlü takımlarından Torulspor karşılaşmasından puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.
Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, Yeşil Beyazlı ekibin çıkışını sürdürebilmesi için özellikle deplasman maçlarından puan çıkarması gerektiğini belirtti.
Lig arasını çok iyi değerlendirdiklerini ve yaptıkları transferler kadrolarını güçlendirdiklerini ifade eden Muharrem Yıldız, zorlu Torulspor karşılaşmasından puanla döneceklerini söyledi.
Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, “İkinci devrenin ilk maçında kendi sahamızda Bayburt Belediyespor’u 3-0 ile geçerek çok önemli 3 puan kazandı. Hafta sonu da inşallah Torul’da iyi oynayan ve kazan taraf biz olacağız. Takıma güveniyorum. Hafta içi çok iyi hazırlandık. Artık maç saatini bekliyoruz. Karsspor’un kazanmaktan başka şansı yok. Torul’da kazanmak için sahaya çıkacak. Çok zor maç olacak” dedi.
Pazar günü Torul İlçe Stadı’nda oynanacak Torulspor Karsspor karşılaşmasının hakemi Mehmet Özöztürk,Özöztürk’ün yardımcılıklarını ise Mehmet Zahir Karaboğa ve Mesut Çalışır yapacak. Karşılaşmanın 4’ncü hakemi Bedrettin Coşğun. Torulspor Karsspor karşılaşması saat 12.30’da başlayacak.