Kars’ta Kar Yaığışı

Kars’ta Kar Yaığışı

Kars’ta akşam başlayan kar yağışı renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldu.
Uzun süreden beri kar yağışını bekleyen Karslılar, kar ile birlikte kendilerini sokaklara attılar. Çocuklarıyla birlikte dışarı çıkan vatandaşlar, kar altında gönüllerince eğlendiler. Açık alanlara gelen Karslılar, kar topu oynayarak ve kar altında şakalaşarak karın keyfini çıkardılar.
Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı kenti beyaz örtüyle kapladı. Kartpostallık görüntülerin oluştuğu Kars’ta vatandaşlar birbirleriyle selfie (özçekim) çektirmeyi de ihmal etmedi.
Atatürk Caddesi üzerinde bir araya gelen üniversite öğrencileri ise önce selfie (özçekim) yaptı. Ardından kızlı erkekli kar altında şakalaştı. Kayarak düşen kız öğrenci ise yürekleri ağızlara getirdi. Arkadaşlarının yardımıyla yerden kalkan genç kız daha sonra hiçbir şey olmamış gibi arkadaşlarına kar topu attı.
Öte yandan, bir vatandaş ise küçük torunuyla dışarı çıkarak kar topu oynadı. Kar yağışının etkili olduğu Kars’ta vatandaşlar yanlarına gelen köpekle bir süre kar altında oyun oynadı. Kardan dolayı kayganlaşan yollarda trafik ekipleri sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kar yağışının gece de etkili olması bekleniyor.