Kartal Belediyesi Bayramda Yaşlıları Unutmadı

Kartal Belediyesi Bayramda Yaşlıları Unutmadı

Bayramda yaşlıları unutmayan Kartal Belediyesi Nezih Yaşlı Bakım Evi ziyaret etti. Bakım evi sakinleri, kendileri için getirilen koro eşliğinde ritim tutarak dans etti.
Kartal Belediyesi, Kurban Bayramı programında büyükleri unutmadı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan program kapsamında Kartal’da bulunun Nezih Yaşlı Bakım Evi ziyaret edildi. Ziyarette Kartal Belediyesi Türk Halk Müziği Koro Şefi Özgür Doğan ve Halk Müziği Korosu, yaşlılar için müzik ziyafeti gerçekleştirdi. Değişik yörelere ait türkülerin seslendirildiği mini konserde dinleyiciler, müzik eşliğinde hem ritim tuttu hem de oynayarak eğlendi.
Nezih Yaşlı Bakım Evi sakinleri, Kartal Belediyesi’nin düzenlediği ziyaret ve konserin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür etti. Kartal Belediyesi, yaşlılar için sadece bayramlarda değil düzenli olarak organize ettiği etkinliklerle onların rahatlamasını ve stresten bir nebze uzaklaşmalarını sağlamayı amaçlıyor.