Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Kartepe Ekoköy’de Hafta Sonu Festival Var

Kartepe Belediyesi öncülüğünde Ekolojik Sağlıklı Yaşam Köyü (EKOKÖY) Ketenciler’de MARKA desteği ile yürütülen “Bir Başka Yaşam Mümkün” adlı proje kapsamında yöresel ürünlerin sergileneceği ve el sanatlarından oluşan sergi...

Yayınlanma:

Kartepe Belediyesi öncülüğünde Ekolojik Sağlıklı Yaşam Köyü (EKOKÖY) Ketenciler’de MARKA desteği ile yürütülen “Bir Başka Yaşam Mümkün” adlı proje kapsamında yöresel ürünlerin sergileneceği ve el sanatlarından oluşan sergi standlarının kurulacağı “Bir Başka Yaşam Festivali” 26 Ekim Pazar günü Ekoköy’de düzenlenecek.
Kartepe Belediyesi’nin, Kocaeli Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu, Kocaeli Ekolojik Yaşam Derneği ile Ekoköy Ketenciler Kalkınma ve Dayanışma Derneği ortaklığında Doğu Marmara Kalkınma Ajansı desteğinde yürütülen “Bir Başka Yaşam Mümkün” projesi kapsamında turizmi ön plana çıkartma gayesi ile süren etkinlikler çerçevesinde hafta sonu Ekoköy’de festival heyecanı yaşanacak. “Bir Başka Yaşam Festivali” adı ile herkesin davetli olduğu etkinlikte bölgenin yaşam kültürü olan Çerkezlere has yöresel lezzetler, Çerkez kültürünü yansıtan halk oyunları ve müziklerle renkli görüntülere sahne olacak program 26 Ekim Pazar günü saat 12.00 – 18.00 arasında gerçekleşecek.
Ekoköy’de bölgenin yaşanabilir bir turizm kenti olması yönündeki çalışmaların artarak sürdüğünü belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Ketenciler’de hayata geçirilen ve ilk günden itibaren yoğun ilgi gören Ekoköy Projemiz anlamına uygun bir gelişim ve değişim sergilemeye devam ediyor. Bölge turizm gelirlerini artıran, girişimciliğe tam destek veren, sosyal uyumlarını ve yaşam standartlarını yükseltmeyi sağlayan projede hedef kitleye yönelik çalışmalara festival gibi etkinliklerle ayrı bir renk ve heyecan katmaktayız. Hafta sonu da bir yenisini yapacağımız festivalimize tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler