Kaymakam Atak, Köy Halkını Dinledi

Kaymakam Atak, Köy Halkını Dinledi

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde Kaymakam Kürşad Atak, Yarımbağ, Kırmacık, Gölpınar ve Ovacık köylerine giderek vatandaşı dinledi.
İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Bşçvş. Süleyman Aslan, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Malgır ve bazı kurum amirleri ile birlikte köyleri gezen Kaymakam Atak, vatandaşlarla sohbet ederek, onların sıkıntılarını dinledi. Gittiği köylerde okul, cami, kültür evi gibi tesisleri gezen ve yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Atak, öğrencilerle de sohbet ederek onları daha çok çalışmaları konusunda motive etti.
Ovacık köyündeki Suriyelileri evlerinde ziyaret eden Kaymakam Atak, onların sıkıntılarını dinleyerek, misafir durumunda olan bu kişilerin hayatlarını idame etmeleri için çalışıyor olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.
5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu gereği Muhtarlıkları denetleyen Kaymakam Atak, "Belli bir program dahilinde bütün köylerimizi ziyaret edeceğiz. Bu köylerimiz ve mezralarında ihtiyaçları, sıkıntıları yerinde görerek, vatandaşları bire bir dinleyerek ve yetkililerden bilgiler alarak tespitler yapacak ve imkanlar ölçüsünde bu sıkıntıların giderilmesi için çaba sarf edeceğiz. Köy halkı ile sohbetler ederek dayanışma ve kaynaşmayı pekiştirmeye çalışıyoruz. Köylerimizde çok ciddi problemler olmamakla birlikte çeşitli sorunlarımız mevcuttur. Daha mutlu ve huzurlu bir yaşam kalitesi için bütün imkanlarımızı kullanacağız" dedi.