Kaymakam Atlamaz, Muhtarlarla İlk Toplantısını Yaptı

Kaymakam Atlamaz, Muhtarlarla İlk Toplantısını Yaptı

Yeni göreve başlayan İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, muhtarlar ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.
İlkadım Kaymakamlığı Teras Salonu’nda düzenlenen toplantıya Kaymakam Turan Atlamaz, İlkadım Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, 7’si bayan 61 muhtar ve ilçede görevli kurum müdürleri katıldı.
Kaymakam Turan Atlamaz, muhtarları dinleyerek bilgi alışverişinde bulundu. Kaymakam Atlamaz yaptığı konuşmada muhtarlıkların vatandaşın, kamu kurum ve kuruluşlarının yardıma ihtiyaç duyduklarında ilk temasa geçtiği yerler olduğunu belirtti. Atlamaz, "Kamu kuruluşları, sivil toplum örgütleri, oda meslek kuruluşları ile işbirliğinin yanında sahada bulunan halkın temsilcileri muhtarlarla da işbirliğine çok önem veriyoruz" dedi.
İlkadım ilçesinde Türkiye ortalamasını geçen sayıda bayan muhtarın bulunduğunu hatırlatan Kaymakam Turan Atlamaz, “Ben özellikle bayan muhtarlarla çalışmaktan şeref ve gurur duyuyorum. Bu toplantının ikincisinin daha kapsamlı, İlkadım ilçemizi daha ileri götürecek fikir ve projelerle, daha geniş platformlarda, daha geniş katılımcılarla, kurum ve kuruluşlarca gerçekleştireceğiz. İlkadım ilçesinin daha tanınır ve bilinir olması için el ele bir sinerji ortamı oluşturacağız" diye konuştu.
İlkadım Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk ise, “Böyle bir toplantıyla bizlere böyle bir imkan veren kaymakamımız başta olmak üzere ilçe kurum müdürlerimize teşekkür ederiz. Kaymakamımız önderliğinde hep birlikte fikir ve projeler üretip İlçemizin kalkınmasını sağlayacağımıza inanıyoruz. Kaymakamımıza tekrar hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.
Kaymakam Turan Atlamaz, İlkadım ilçesindeki muhtarlara teşekkür ederek başarılar diledi.