KAYMAKAM AYDIN’DAN GAMEP’E İADE-İ ZİYARET

KAYMAKAM AYDIN’DAN GAMEP’E İADE-İ ZİYARET

Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Gaziantep Medya Platformu (GAMEP) Başkanı Nazmi Özkoyuncu, yönetim kurulu ve üyelerine iade-i ziyarette bulundu.
Televizyon, radyo ve gazete kuruluşlarının temsilcilerinin de katıldığı ziyarette Kaymakam Selami Aydın, Şahinbey’in sorunları için medya çalışanlarının fikirlerini önemsediklerini, hep birlikte çözüm yolları konusunda çalışma yürütmek istediklerini dile getirdi. GAMEP Başkanı Özkoyuncu’da, Kaymakam Aydın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gaziantep ve Şahinbey’in huzuru, ferahı, ve mutluluğu için üzerlerine düşen her projenin yanında yer alacaklarını dile getirdi.
‘ÇALIŞKAN, GÜLERYÜZLÜ VE VİZYON SAHİBİ BİR KAYMAKAM’
Gaziantep Medya Platformu üyeleri ile birlikte Şahinbey Kaymakamı Aydın’ı ağırlayan Özkoyuncu, “Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın’ın ziyaretlerinden büyük mutluluk duyduk. Kendilerini ziyaretimiz sırasında da bizlere gösterdiği misafirpervelikten dolayı bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Şehrimizin bölgesel konumu göz önüne alındığında, içinde bulunduğu durum tüm kesimler tarafından biliniyor. Selami Aydın gibi tuttuğunu koparan, cesaretle sorunların üzerine giden ve çalışkan idarecilerimize ihtiyacımız var. Gaziantep için faydalı olacak tüm projelerinde yanında ve destekçisi olacağız” dedi.
GAMEP’İN ÇALIŞMALARINI TAKDİR EDİYORUM
Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, “GAMEP Başkanı Özkoyuncu ve ekibine bu sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum. GAMEP’in başlattığı ‘Suriyeli Çocukları için Ayakkabı’ kampanyasını öğrenince çok mutlu oldum. Medya çalışanlarının da sosyal içerikli projelerde yer almaları bizleri mutlu etti. Hem haber yapan, hem de haberin öznesi olan gazeteci arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Biz Şahinbey Kaymakamlığı olarak bu kampanyaya destek veriyoruz” dedi. Kaymakam Aydın, çalışmaları hakkında bilgi vererek, her hafta bir köy ziyareti gerçekleştirdiklerini, hem sağlıklı yaşam için yürüdüklerini ve hem de yürüyüş istikametinde bulunan köyleri ziyaret ederek sorunları hakkında bilgi aldıklarını ifade etti. Ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.