Kaymakam Aydın’dan Gtb’te Veda Ziyareti

Kaymakam Aydın’dan Gtb’te Veda Ziyareti

Bursa’nın Yıldırım İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Gaziantep Ticaret Borsası’na (GTB) veda ziyaretinde bulundu.
Şehitkamil İlçe Kaymakamı olarak Gaziantep’te 5 yıl görev yaptıktan sonra Bursa’nın Yıldırım ilçesine tayini çıkan Kaymakam Mehmet Aydın, veda ziyaretleri kapsamında GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, GTB Başkan Yardımcısı Ali Tabur ve GTB Meclis Başkan Yardımcısı Enver Çokay ile bir araya geldi.
Ziyarette, Gaziantep’te hizmet dolu bir 5 yıl geçirdiğini ve kentten mutlu bir şekilde ayrıldığını dile getiren Kaymakam Aydın, çalışmalarına destek veren tüm Gazianteplilere teşekkür etti.
Gaziantep’in sanayisi ve müteşebbis insanlarıyla farklı bir kent olduğunu ve bu durumun hayatın her alanında kendini hissettirdiğini ifade eden Aydın, “Görev sürem boyunca devletimizin olanakları çerçevesinde Şehitkamil’de halkımıza hizmetlerin en iyisini vermeye çalıştık" dedi.
Gaziantep’e sağladığı değerli katkılardan dolayı Şehitkamil Kaymakamı Aydın’a teşekkür eden GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ise toplumun tüm kesimleriyle büyük bir uyum içerisinde çalışan Kaymakam Mehmet Aydın’ın, kentte devlet-vatandaş işbirliğini en üst noktalara taşıdığını söyledi.
Kaymakam Aydın’ın atanmış olduğu Yıldırım ilçesinde de başarılı çalışmalarına devam edeceğine inandığını kaydeden GTB Meclis Başkanı Selami Memiş’de "Artık bir Gaziantepli gibi gördüğümüz kaymakamımıza, yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi.
Veda ziyaretinin ardından GTB Başkanı Tiryakioğlu ve GTB Meclis Başkanı Memiş tarafından Kaymakam Aydın’a hizmetlerinde dolayı plaket taktim edildi.