Kaymakam Aydın’dan Müsiad’a Ziyaret

Kaymakam Aydın’dan Müsiad’a Ziyaret

Şehitkamil İlçe Kaymakamlığı’nda 5 yıldır görev yapan ve Bursa’nın Yıldırım ilçesine tayini çıkan Kaymakam Mehmet Aydın, MÜSİAD Gaziantep şubesini ziyaret etti.
MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık ve üyeleri, Kaymakam Aydın’ı kapıda karşıladı. Tayini nedeniyle veda ziyaretlerini sürdüren Aydın, MÜSİAD şubesini ziyaret ederek helallik istedi. Ziyarette MÜSİAD Başkanı Kılçık ve üyelerle sohbet eden Aydın, görevi süresince yaptıkları işlerde desteklerini esirgemeyen MÜSİAD’a teşekkür etti.
Gaziantep’te mesleki hayatının en zevkli dönemini geçirdiğini belirten Aydın, “Bu kente geldim güzellik gördüm. Burada işe baktık kişilere bakmadık. Herkes işini görerek, bilerek yardım etti, destek oldu. Muhteşem işler yaptık. Bu kentte meslek hayatımın en zevkli dönemini yaşadım. Muhteşem işler yaptık. Katkı, katılımda bulunana destek olana yürekten teşekkür ediyorum. Burası ileriye giden bir kent. Burada protokol olarak belli insanlar belli kişilerle çalıştık. Ben MÜSİAD’ın varlığı ve icraatlarından çok mutlu oldum. Onun varlığı bana destek oldu. Benim burada çalışma zevkimi artırdı. Helallik istemeye geldim” dedi.
Ziyaretten dolayı teşekkür eden Kılçık ise, “Biz bu dönem içinde kaymakamımızı bir kaymakam olarak görmedik kendimizden hissettik. Tabi sivil toplum kuruluşları şehrin yönetiminde ciddi manada söz sahibi olan kuruluşlardır. Şehrin vizyonunu aşmada söz sahibi olan bir görev ve sorumluluk taşıyan kuruluşlarıdır. Biz de bu dönem içinde Kaymakamımızla uyumlu bir şekilde çalıştık. Kaymakamımızdan bir halk şikayeti duymadık. Gayet şehir yönetimi ile uyumlu bir şekilde 5 yıl geçirdiler. İnşallah kaymakamımızı bundan sonraki dönemde 81 tane güzel ilimiz var bir tanesinde vali olarak görmek isterim. Çünkü kendisinin engin deneyim ve birikimleri var. Rabbim kendisine hayırlı başarılar nasip etsin. İnşallah daha güzel hizmetlere imza atacağına inanıyoruz” diye konuştu.