Kaymakam Dölek Onuruna Veda Yemeği

Kaymakam Dölek Onuruna Veda Yemeği

İçişleri Bakanlığı’nın kararnamesi ile tayini Isparta’nın Keçiborlu ilçesine çıkan Ahlat Kaymakamı Osman Dölek’in onuruna veda yemeği verildi.
Kaymakam Dölek onuruna bir restoranda verilen veda yemeğine Ahlat İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Zafer Bayram, Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Gülsoy, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, kurum amirleri ve bazı muhtarlar katıldı. Verilen yemeğin ardından bir konuşma yapan Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, yaklaşık 4 yıldır birlikte çalıştıkları Kaymakam Osman Dölek’e ilçeye yaptığı tüm hizmetlerden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, “İnşallah kaymakam bey buradan ayrıldıktan sonra da Ahlat’tan bağını koparmaz. Çünkü buradan giden tüm kaymakamlarımızın hiç birinin Ahlat’a olan ilgileri kopmadı. Halen daha bazılarıyla temaslarımız oluyor. İnşallah ilçe kaymakamımızın ilçeye karşı olan bu muhabbeti eksilmez. Ahlat’ta görev yapan tüm kaymakamlar ‘Her yerde görev yaptık ama mühür gibi aklımızda Ahlat kaldı’ dediler. Anadolu’nun mührü Ahlat’ın bu anlamda akıllarda kalmasını diliyorum” dedi.
Ahlat Kaymakamı Osman Dölek ise, “Bir yerde göreve başlarsak orası bizim vatanımız olur. Burada misafir değildim. Ahlat tarihi ve kültürel bakımdan ülkemizin gözde şehirlerinden bir tanesidir. Bu güzel ilçede yaşadığınız için hepiniz çok şanslısınız. Bu güzelliklerin devamı adına Ahlat’a sahip çıkmanızı istiyorum. Çünkü burası dünyanın bir değeridir. Tarihi ve kültürüyle çok güzel bir değerdir. Elimizden geldiği kadar buradan ayrıldıktan sonra da Ahlat’la ilgili maddi ve manevi destek vereceğiz. Ahlat’ta çalışmak benim için bir onurdur. Bu nedenle çok mutluyum ve hiç kimseye kırgın değilim. Herkesten de helallik istiyorum. Buradan sonra Isparta Keçiborlu’da görev yapacağım. Yeni görev yerimde de her zaman sizleri ağırlamaktan dolayı memnun olurum. Herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Hepinizin hakkını helal etmesini istiyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Ahlat Kaymakamı Osman Dölek’e çeşitli hediyeler takdim edildi.