Kaymakam Göç Ve Başkan Can, Sağduyuya Davet Etti

Kaymakam Göç Ve Başkan Can, Sağduyuya Davet Etti

Mersin’in Tarsus ilçesinde olayların sürmesi nedeniyle Kaymakam Hasan Göç ve Belediye Başkanı Şevket Can, vatandaşları sağduyuya davet etti.
Kavaklı Mahallesi’nde bir kahvehanede toplantı yapan Kaymakam Göç, Belediye Başkanı Can ile birlikte Emniyet Müdürü Vekili Volkan İmişci, halkın sağduyulu olmasını isterlerken, provokasyonlara gelinmemesi konusunda da uyarıda bulundu.
Kaymakam Göç, devletin tüm sorunların üstesinden gelecek güce sahip olduğunu ve devletin polisinin çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Göç, “Sizleri sağduyulu davranmaya davet ediyoruz. Kentimizde istenmeyen olayları önlemek için var gücümüzle çalışıyoruz. Sosyal medya üzerinden yapılan çeşitli asılsız açıklamalar vatandaşları galeyana getirmektedir. Sosyal medya üzerinden yapılan yazılar yalandır. Bu yüzden vatandaşların sağduyulu davranarak evlerinden çıkmamaları konusunda uyarıyoruz. Gösterilerin yapıldığı mahallelerde, o mahallede oturan vatandaşlarımızın yüzde 99’u rahatsız. Sizler sağduyulu olun” dedi.
Belediye Başkanı Şevket Can, ise ülke üzerinde oynanan çirkin oyuna hiç kimsenin gelmemesini istedi. Can, “Güzel kentimizde istenmeyen olayları önlemeye çalışıyoruz. Tarsus’ta yaşayan tüm kesimleri sağduyulu davranmaya davet ediyoruz” ifadesini kullandı.
Vatandaşlar ise mahallelerinde sorunları yetkililere aktarırken, yetkililer gereken önlemi alacaklarını söylediler.