Kaymakam Numan Hatipoğlu: Sabrın Sonu Selamettir

Kaymakam Numan Hatipoğlu: Sabrın Sonu Selamettir

Spor Toto 2 Lig’de mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor’un başarılarıyla gurur duyduğunu kaydeden Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu Ada Stadı’yla ilgili açıklamalarda bulundu.
İnşaat sürecinde sıkıntılar yaşandığını dile getiren Hatipoğlu “ Sabrın sonu selamettir. İlçemize çok güzel bir stad yapılıyor. Taraftarımızdan anlayış bekliyoruz“ dedi.
Tavşanlı kaymakamı Numan Hatipoğlu, Spor Toto 2. Lig’de mücadele veren TKİ Tavşanlı Linyitspor konusuna değindi. Ada Stadı inşaatında sıkıntılar yaşandığını kaydeden Hatipoğlu, “Sabrın sonu selamattir” diyerek taraftarların anlayışlı olmasını istedi.
Spor Toto 2. Lig’e Tarsus İdman Yurdu beraberliği ve Yeni Malatyaspor mağlubiyetiyle başlayan Tavşanlı Linyitspor’un ilçenin gurur kaynağı olmaya devam ettiğini vurgulayan ilçe kaymakamı Numan Hatipoğlu, taraftar guruplarının merakla beklediği Ada Stadı konusuna değindi. Hatipoğlu, “Tavşanlı Linyitspor başarılarıyla gurur duyduğumuz, medar-ı iftiharımızdır. Tavşanlı sahip olduğu bu değeri kalbinde taşımaya devam etmelidir. İlçemize çok güzel bir stad yapılıyor. Bu stadımızda inşat içerinde ortaya çıkan sorunlardan dolayı aksamalar var. Sabrın sonu selamettir diyerek biraz daha sabır diyoruz. Son oynadığımız karşılaşmanın kaybedilmiş olması çokta önemli değildir. Oyuncularımız ve teknik heyetimiz bunun telafisini sağlayacaktır. İnşallah olmamız gereken PTT 1. Lig’e döneceğiz" diye konuştu.
Tavşanlı kaymakamı Numan Hatipoğlu’nun Ada Stadı’yla ilgili bahsettiği gecikmenin müteahhitten kaynaklandığı öğrenildi. Yüklenici firmanın yetkilisi Kütahya Valisi Şerif Yılmaz’a 11 Şubat 2014’te yaptığı ziyarette stadı Mayıs ayında bitirerek teslim edeceğini söylemişti.
Bu bağlamda son açıklama ise 21 Ağustos’ta Kütahya milletvekili Vural Kavuncu’dan gelmişti. Kavuncu TFF yetkilerinin incelemesi sonucu bazı ek işler çıktığını, bunun içinde 600 bin TL ek ödenek ayrılarak stad inşaatının hızla devam edeceğini kaydetmişti. Yapılacak işler şöyle sıralandı:5 adet Oda (Güvenlik Kamera ve Seslendirme Odası, VIP ve canlı yayın odası)
Doğalgaz Dönüşümü ile ilgili işlemler.Mevcut kale arkası tribününe Seslendirme Anons ve Güvenlik Sistemleri.Canli Yayınla ilgili alt yapı çalışmaları ve pano çalışmaları.(İÖ-EFE)