Kaymakam Özçelik Başarıyı Ödüllendirdi

Kaymakam Özçelik Başarıyı Ödüllendirdi

Türkiye Tekvando Büyükler Şampiyonası’nda dereceye giren kardeşleri Kabadüz Kaymakamı Zafer Özçelik çeyrek altın ile ödüllendirdi.
Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından 14-18 Ocak tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde gerçekleşen Türkiye Tekvando Büyükler Şampiyonası’nda dereceye giren sporcular Kabadüz Kaymakamı Zafer Özçelik’i makamında ziyaret etti.
Türkiye Tekvando Büyükler Şampiyonası’nda Türkiye 2. ve 3. olan Kabadüz Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden Doğanay ve Borankay Aktaş kardeşleri Kabadüz Kaymakamı Zafer Özçelik makamında kabul etti.
Ziyarette sporculara hitaben konuşan Kaymakam Özçelik, gösterdikleri başarıdan dolayı kendileriyle gurur duyduklarını söyledi.
İlçede 2 yıl öncesinde açılan tekvando kursunun meyvelerini almaya başladıklarını ifade eden Özçelik, “İlçe Halk Eğitim Müdürlüğümüzce iki yıl öncesinde açılan tekvando kursunda yetişen öğrencilerimiz ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiler. Onların başarısıyla hepimiz gurur duyuyoruz” dedi.
Özçelik, ilçede sporun gelişmesi için her türlü desteği vereceklerini sözlerine ekledi.
Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdi Özcan ve Tekvando Antrenörü Turgay Kahveci hazır bulundu.