Kaymakam Yamandan Sağlıkçılara Veda Ziyareti

Kaymakam Yamandan Sağlıkçılara Veda Ziyareti

Zonguldak”ın Çaycuma İlçesinde yaklaşık beş yıldan bu tarafa Kaymakamlık görevini yaparken Hatay İli Erzin İlçesi Kaymakamlığına tayini çıkması nedeniyle veda turlarını sürdüren Hasan Yaman İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin ile Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yusuf Kaya’yı makamlarında ziyaret etti.
Zonguldak Çaycuma İlçesinde çalışmaktan son derece memnun kaldığını belirten Kaymakam Hasan Yaman ziyarette şu açıklamayı yaptı:
“Ben son bir yıldan bu tarafa hem Çaycuma Kaymakamlığı görevini yürütürken aynı zamanda da Vali Yardımcılığı görevini yaptım. Yaptığım görevim esnasında İl Sağlık Müdürlüğüne ve aynı zaman da Halk Sağlığı Müdürlüğüne baktım, bu nedenle veda ziyaretinde bulundum. Kendilerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yusuf Kaya ise ziyarette yapmış oldukları ortak açıklamada ise şunları kaydettiler:
“Sayın Kaymakamımızın Hatay’ın Erzin İlçesine tayini çıkması nedeniyle bizlere yapmış oldukları anlamlı ziyaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Kendisine yeni görevinde sağlık camiası adına başarılar diliyoruz ve hayırlı olmasını istiyoruz “ dediler.