Kayseri 12 Dabo Antrenörü Hasan Aksoyak:

Kayseri 12 Dabo Antrenörü Hasan Aksoyak:

Kayseri 12 DABO Antrenörü Hasan Aksoyak, iki takım arasında oynanan maç sonrasında çalışmalarına düzenli bir şekilde devam ettiklerini söyledi.
Aksoyak, "Düzenli yaptığımız çalışmalarımızın çocuklarımızın gelişimlerine ne derece katkıda bulunduğunu görmek ve onların antrenmanlarda öğrendikleri teknikleri maç içerisinde de uygulamalarını sağlamak amacıyla belirli aralıklarla hazırlık maçları yapmaktayız. Bunların bir yenisi olarak bu hafta sonu antrenmanlarımızı yaptığımız spor salonunda Elazığ 12 Dev Adam Basketbol okulları sporcu ve antrenörlerini misafir ederek onlarla bir hazırlık maçı yaptık" diye konuştu.
Aksoyak, "Maça sporcu velilerinin de yoğun ilgisi vardı. Baştan sonra çok çekişmeli ve zevkli bir mücadeleye sahne olan mücadelede her zamanki gibi kazanan basketbol ve dostluk oldu. Maç sayesinde antrenmanlarda hangi çalışmalara daha fazla ağırlık vermemiz gerektiğini konusunda ve sporcularımızın bireysel anlamda gelişimleri hakkında bilgi sahibi olduk. Bu tür maçlar yapmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki haftalarda ise biz de Nevşehir’e ve çevre illere giderek hazırlık maçları yapmayı düşünüyoruz. Bize bu imkânları sağlayan ve her türlü desteği veren TBF Başkanı Turgay Demirel’e, sponsorumuz Garanti Bankası’na, Genel Direktörümüz Sayın Samer Şenbayrak’a, 12 Dabo yetkilisi Serdar ÇELİK’e, Kayseri’ye kadar gelerek bizlerle maç yapan Elazığ 12 Dabo Antrenör ve sporcularına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.