Kayseri Smmm Odası’nda Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Kayseri Smmm Odası’nda Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Kurban Bayramı’ndan sonraki ilk mesai gününde Kayseri SMMM Odası hizmet binasında düzenlenen törenle Oda Yönetim Kurulu üyeleri, diğer oda organları üyeleri ile meslek mensupları bayramlaştı.
Oda Başkanı Suat Özsoy bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, bayramların; sevgi ve hoşgörü ortamının yeniden canlandırılmasına imkân sağlayan, toplum olarak birlik ve beraberliğin daha da yoğun bir şekilde hissedildiği müstesna günlerden biri olduğuna işaret etti. Özsoy, "Kurban Bayramı’nın, kardeşlik duygularını daha da güçlendirerek Ülkemizin şu günlerde daha fazla ihtiyaç duyduğu birlik ve beraberliğe katkıda bulunacağı inancındayım. Dini ve Milli bayramlarımızın insanımızda yaşattığı sevgi ve saygı bağları dilerim bir an önce tüm dünyada barış ve huzur dolu günlere kapı açar. Kurban Bayramınızı en içten duygularımla kutluyor, nice bayramlara sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutluluk içinde erişmenizi temenni ediyorum’’ diye konuştu.
Yeni eğitim ve hizmet binası inşaatının da geçtiğimiz günlerde yapılan açılışla başlatıldığını sözlerine ekleyen Özsoy, ” Fiziki anlamda dar bir mekâna sıkışmış olan Odamızı hak ettiği yapıya kavuşturmak için çalışmalar hızla devam etmektedir. Her ilde bulunması arzu edilecek güzellik ve modernlikteki yeni hizmet binamızın yapımı hava şartları müsaade ederse bu yılsonunda tamamlanacaktır. Desteklerinizden dolayı siz değerli meslektaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim” dedi.