Kayseri’de Meydana Gelen Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Baba Ve Oğlu Toprağa Verildi

Kayseri’de Meydana Gelen Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Baba Ve Oğlu Toprağa Verildi

Kayseri’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Yusuf Erden (47) ile oğlu Mustafa Erden (19) Nevşehir’de toprağa verildi.
Kurban Bayramı’nın 4. Günü Pınarbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Yusuf Erden, eşi Sultan Erden (44), kızları Tuba Erden ve oğulları Mustafa Erden’in cenazeleri Nevşehir ve Malatya’ya gönderildi. Kazada ölenlerden baba Yusuf Erden ve Melikşah Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1. sınıf öğrencisi olan oğlu Mustafa Erden Nevşehir’de anne Sultan Erden ile kızı Tuba Erden ise Malatya’da toprağa verildi.
Baba ve oğlu için Nevşehir Alibey Cami’nde kılınan cenaze namazına aile yakınları ile birlikte Kayseri Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reşit Özkanca, öğretim görevlileri ve okul arkadaşları katıldı. Öğle namazına mütakip kılınan cenaze namazının ardından baba ve oğlu Kaldırım Mezarlığı’na defnedildi.
Pınarbaşı ilçesi Ziyarettepe mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, Yusuf Erden’in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 38 DK 544 plakalı Otomobil takla atmış, kazada araç sürücüsü Mustafa Erden eşi Sultan Erden, kızı Tuba Erden ve oğlu Mustafa Erden hayatını kaybetmişti.
Kazada yaralanan Z.E.’nin (10) ise tedavisi sürüyor.