Kayserigaz’dan Nefes Kesen Tatbikat

Kayserigaz’dan Nefes Kesen Tatbikat

Sahip olduğu kurumsal imajı ile sektörün önde gelen şirketlerinden Kayserigaz gerçekleştirdiği yangın tatbikatı ile gerçek yangınları aratmadı.
11 yıldır Kayseri’nin güvenli ve düzenli gaz arzını sağlayan Kayserigaz, abonelerine gösterdiği önemi çalışanlarına da aynı ölçüde göstermeye devam ediyor. İşçi sağlığı ve güvenliği eğitimlerinde sık sık bir araya gelen Kayserigaz Ailesi, uygulamalı eğitimler ile sahip olduğu teorik bilgisini pratiğe çeviriyor.
Kayserigaz’ın %10 hissedar sahibi Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile işbirliğine giden Kayserigaz, çalışanlarına yangın eğitimi ve tatbikatı sundu. Yangının ne demek olduğu gibi en temel bilgiden, yangınların çeşitlerine ve buna göre söndürme yöntemlerine kadar her türlü bilgiyi edinen Kayserigaz Ailesi, öğrenmiş olduğu bilgileri gerçeğini aratmayan bir tatbikat ile de pratiğe çevirme imkânına kavuştu.
Konu ile alakalı açıklamada bulunan Kayserigaz Genel Müdür Yardımcısı Adem Dincay, öncelikle İtfaiye Dairesi Başkanlığına ve Kayserigaz çalışanlarına teşekkürlerini sunarak, böylesine dolu bir eğitimi aldıkları ve nefes kesen bir tatbikat uygulayabildikleri için oldukça mutlu olduklarını dile getirdi. Çalışanları için sık sık buna benzer eğitimler düzenlediklerini vurgulayan Dincay, bir doğalgaz firması olarak öncelikle kendilerinin iş ile ilgili her türlü güvenliği sağlamakla ve tedbirleri bilmekle yükümlü olduklarını, bu yüzden bu tür eğitim ve uygulamalara oldukça önem verdiklerini söyledi.