Kayserispor’da, Boluspor Hazırlıkları Sürüyor

Kayserispor’da, Boluspor Hazırlıkları Sürüyor

Kayserispor, PTT 1. Lig’in 11. haftasında karşılaşacağı Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın yardımcı antrenörü Cüneyt Dumlupınar, Bolu’dan galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.
Kayserispor, ligin 10. haftasında kazandığı Alanyaspor galibiyetinin ardından, Boluspor maçının hazırlıklarına moralli başladı. Teknik direktör yardımcısı Cüneyt Dumlupınar yönetiminde yapılan antrenmanda sarı-kırmızılar kondisyon ve taktik çalışması gerçekleştirdi. Takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlayan antrenman, streching hareketleri ve istasyon koşuları sonrası iki grup halinde top kontrolü ve pas çalışmaları ile devam etti. Ardından bir grup şut çalışması yaparken, diğer grup ise dar alanda kontrol pas çalışması gerçekleştirdi.
Alanyaspor galibiyetinden dolayı takımın moralinin iyi olduğunu söyleyen Dumlupınar, "Bu hafta Boluspor’la oynayacağız. Boluspor da ligimizin iyi takımlarından bir tanesi. Biz her maça kazanma parolasıyla hazırlanıyoruz ve kazanmak için oynuyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapıp Bolu’dan galibiyetle dönmek istiyoruz. Bütün çalışmalarımız bu doğrultuda olacak" şeklinde konuştu.
“NOBRE VE İBRAHİM FORMA GİYEMEYECEK”
Kart cezalarından dolayı Boluspor maçında Nobre ve İbrahim’in forma giyemeyeceğini belirten Dumlupınar, Okay ve Ömer’in sakatlık durumlarının Cuma günü belli olacağını ifade etti.