Kazan’da Trafik Kazası: 5 Yaralı

Kazan’da Trafik Kazası: 5 Yaralı

Kazan’da meydana gelen trafik kazasında içinde hastaneye giden ailenin bulunduğu ticari taksi ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Kaza Satıkadın Mahallesi Sancak Caddesi ile Çırpanoğlu Caddesi’nin kesiştiği kavşakta meydana geldi.
Alınan bilgiye göre, Sancak Caddesinde seyir halindeki Ahmet Kuruçay’ın kullandığı 06 JMT 25 plakalı ticari taksi, Çırpanoğlu Caddesinden gelen ve Mehmet Erikli’nin kullandığı 06 U 7211 plakalı otomobil ile kavşakta çarpıştı. Kazada ticari taksi şoförü ile ticari takside bulunan yolculardan aynı aileden Mustafa, Adem, Menekşe ve Nuray Yalçın yaralandı. 112 Ambulansları ile Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar burada tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Kazada yaralanan ve hurdacılık yapan baba Mustafa Yalçın 2 gelini ve oğluyla birlikte hastaneye gitmek için ticari taksiye bindiklerini belirterek, “Gelinim Nuray böbreklerinden rahatsızdı taş düşürüyordu muayeneye gidiyorduk. Ben taksinin arkasında oturuyordum kaza nasıl oldu anlayamadım” dedi.