KBT 8. OYUNUNUN GALASINI YAPTI

KBT 8. OYUNUNUN GALASINI YAPTI

Kepez Belediye Tiyatrosu (KTB), Türk tiyatrosu Haldun Taner’in yazdığı "Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım" adlı iki perdelik tiyatro oyununu sanatseverlerle buluşturdu.
Yönetmen ve oyuncu olarak başarılı çalışmalara imza atan Abdullah Sürekli’nin Genel Sanat Yönetmenliği’ni yaptığı KBT, kuruluşunun 6. yılında 8. oyununu sahneliyor. KBT’nin bu sezon sahnelediği, Abdullah Sürekli’nin yönettiği ve Haldun Taner’in yazdığı "Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım" iki perdelik tiyatro oyununun galası yapıldı. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’ndeki (EBKM) galayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Ayşe Tütüncü ile çok sayıda sanatsever izledi.
KEPEZ, KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ OLUYOR
Oyunun sahnelenmesinin ardından sahneye davet edilen Başkan Tütüncü, oyuncuları başarılı performanslarından dolayı kutladı. Tütüncü, her ay ortalama 50’nin üzerinde etkinliğe ev sahipliği yapan EBKM’nin, Antalya’nın kültür ve sanat merkezlerinden biri olmaya başladığını söyledi.
BAŞARI İÇİN UYUMADILAR
Başkan Hakan Tütüncü, "Belediye tiyatromuzun bu sezon sahneleyeceği oyunun galasını gerçekleştirdik. Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım, KBT’inin, 6 yılda sahnelediği 8. oyun oldu. 8 ayrı oyunu ortaya çıkarabilmek çok zor bir iş. İzlerken bile yoruluyoruz. KBT ekibimiz, bu mükemmel oyunu sahneleyebilmek için sahnede sabahladıklarını biliyorum. Şehrin uyuduğu saatlerde uyanık kalan bir ekibin Kepez’de ortaya koyduğu performans ve başarı bu gece somutlaştı."
ÜCRETSİZ OLARAK SAHNELENDİ
KBT Genel Sanat Yönetmeni Abdullah Sürekli de sanata ve sanatçıya verdiği desteklerden dolayı Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti.
Sanatseverler, Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım, oyununu her cuma ve cumartesi saat 20.00’de EBKM’de ücretsiz olarak izleyebilirler.
Oyun, II. Meşrutiyet’ten 1960’ların sonuna kadarlık bir zaman diliminde Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinde gerçekleşen toplumsal değişimleri Vicdani ve Efruz adlı iki karakterin yaşam hikâyeleri aracılığıyla anlatır.