Kebapçıya Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kebapçıya Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Adana’da kebapçıya yapılan silahlı saldırıda 1 kişi ölürken, 1 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Pınar Mahallesi’ndeki ’Kebapçı Yusuf’ adlı iş yerinde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, iş yerine silahlı saldırıda bulundu. Saldırı sırasında iş yeri sahibi Burak Ünnü’ye (23) 6 kurşun isabet etti. Yanında bulunan çalışanlarından Veysel Ateş de açılan ateş sonucu kalçasından yaralandı. Saldırgan kişi veya kişiler kaçarken, silah sesini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 6 mermiyle ağır yaralanan Ünnü, ambulansla Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Hastanesi’ne götürülürken yolda hayatını kaybetti. Ateş’in tedavisine de aynı hastanede devam ediliyor.
İŞ YERİNE ’CENAZE DOLAYISIYLA KAPALIYIZ’ YAZISI ASILDI
Bu arada, olayı duyan Ünnü’nün yakınları kebapçı dükkanına geldi. Olayın doğru olduğunu öğrenen yakınları dükkanın yanında yasa boğuldu. Bu arada yakınları dükkanı kapatarak cama "Cenaze dolayısıyla kapalıyız" yazısını astı.
Otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılan Ünnü’nün cenazesinin de otopsisi tamamlandı. Cenaze, yakınları tarafından teslim alınarak Adana’da toprağa verildi.