Kemal Doğulu: Görünmez bir kaza!

Kemal Doğulu: Görünmez bir kaza!

Evinde merdivenlerden düşerek yoğun bakıma kaldırılan ve büyük tehlike atlatan Kemal Doğulu önceki gün City's AVM'deydi. Zafer işareti yaparak poz veren Doğulu sağlık durumunun iyi olduğunu belirtirken deprasyona girdi intihara kalkıştı gibi çıkan söylentilere ise "Açıkçası bunlara cevap vermedim gerek görmedim, olan görünmez bir kaza altında başka şey aramaya gerek yok ben her bakımdan çok iyiyim" şeklinde konuştu.
Milliyet Cadde


KEYİFLİ
Geçtiğimiz günlerde Kanyon'da Her Yer Müzik etkinliği altında düzenlenen Mor ve Ötesi konserini izlemeye Harun Tekin'in sevgilisi güzel oyuncu Melisa Sözen geldi. Annesi Nilgün Karaca ve annesinin arkadaşı Nurhayat Sarıoğlu ile Kanyon'da konseri izlemeye gelen güzel oyuncu Melisa Sözen oldukça keyifli görünüyordu.
Milliyet Cadde

DOSTLARIN BULUŞMASI
İş adamı Ali Ağaoğlu, sevgilisi Duygu Su Gülpınar ve Adil - Beyhan Benerdete ile birlikte önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.Ağaoğlu ve dostları, AVM'deki kısa turun ardından Zuma restaurant'ta geçerek birlikte akşam yemeği yedi.
Milliyet Cadde

EKSİKLERİNİ ALDI
Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi Emina Sandal, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezine gelen isimler arasındaydı. Dostlarıyla bir araya gelen Emina Sandal, daha sonra AVM'de tur atıp kısa bir alışveirş turuda yaparak eksiklerini giderdi.
Milliyet Cadde

6 YIL ARADAN SONRA YENİ ALBÜM MÜJDESİ
Geçtiğimiz aylarda Burcu Kartal ile dünya evine giren Sinan Özen, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Uzun süredir müzik piyasasından uzak kalan özen, hayranlarına müjdeyi verip şöyle konuştu. ''6 yıl aradan sonra uzun süredir üzerinde çalıştığım yeni albümün son hazırlıklarını yapıyorum. Kısmetse Kasım ayında yeni albümüm satış noktalarında olacak." diyerek hayranlarına yeni albüm müjdesi verdi. Sinan Özen, AVM'deki kısa bir turun ardından bir kafede kahve içerek günün yorgunluğunu attı.
Milliyet Cadde

DOSTLARI İLE ÖĞLE YEMEĞİ
Başarılı oyuncu İlker İnanoğlu, geçtiğimiz gün geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflerimize yansıdı. Yoğun iş temposunu geride bırakıp yakın dostları ile öğle yemeğinde buluşan İnanoğlu, dostları ile yemek yeyip uzunca sohbet etti. İlker İnanoğlu, yemeğin ardından AVM'ye geçerek kısa bir alışveriş turu gerçekleştirdi.