Kenan Doğulu veda etti!

Kenan Doğulu veda etti!

Yaklaşık 5 bin kişinin saatler öncesinde akın ettiği Harbiye'de kelimenin tam anlamıyla Kenan Doğulu şov vardı. Doğulu, konserine 'Yaparım Bilirsin' ile başladı. 'Baş Harfi Ben’, ‘Bal Gibi’, ‘Kandırdım’, ‘Hiç Bana Sordun Mu’, ‘Ben Güzelden Anlarım’, ‘Sımsıkı’, ‘Aşkım aşkım’, ‘Pamuk’, ‘Çakkıdı’, ‘Kız Sana Hayran’, ‘Tutamıyorum Zamanı’ ile uzun zaman sonra ilk kez ‘Belli mi Olur’ ‘Bırak be Dostum’ ‘Tek Kürekçim’ ‘Hançer' gibi git olmuş şarkılarını seslendiren Kenan Doğulu'yu kayınvalidesi Ayla Saat en önde izlerken eşi Beren Saat konseri kulisten takip etti.


Sahneden öpücükler
Ozan Doğulu konseri eşi Ece ve kızı Arya'yla birlikte en önde izledi. Beren Saat'in annesi Ayla Saat'la dakikalarca sohbet eden Ozan Doğulu'nun neşeli halleri dikkat çekti. Gece saatlerinde bir gece kulübünde DJlik yapacağı için kardeşi Kenan'la aynı sahneyi paylaşamadığı öğrenilen Ozan Doğulu, 'Kandırdım' adlı şarkı da Kenan Doğulu'ya eşlik etmek için sahneye çıktı. Kenan Doğulu kendisini ilk kez izleyen yeğeni Arya Doğulu'ya da sahneden öpücükler yolladı.

Beren'in şarkısı: 'Kirli Beyaz Kedi'
Sosyal medyada konserden bir gün önce Doğulu’nun sanatçı dostları en sevdikleri Kenan Doğulu parçaları için istekte bulundular. Cem Yılmaz ile başlayan istek videoları konser saatine kadar Bengü, Neslihan Atagül & kadir doğulu, Sibel Can, Beyazıt Öztürk, Ayşegül Aldinç, Fuat Güner, Yılmaz Erdoğan, Beyza Şekerci & Engin Hepileri, Doğa Rutkay, Ferman Akgül, Sıla, Saba Tümer, Soner Sarıkabadayı, Teoman, Murat Dalkılıç, Belçim Bilgin, Ali Sunal, Berkay, Cem Özer, Murat Başoğlu, Mert Fırat, Nilgün Belgün, Ercan Saatçi, İzzet Öz, Merve Özbey, Güven Kıraç, emre karayel, Ece Seçkin, Seda Bakan, Ozan Doğulu ve finalde Kenan Doğulu'nun eşi Beren Saat'le devam etti. Saat, paylaştığı videoda "Kenan sahneye çıktı. Şu an da kulisindeyim. Benim isteyeceğim şarkı bu akşam ki repertuvarda yok. Olmayacağını da biliyordum. Aslında en sevdiğim Kenan şarkısını seçmek benim için gerçekten çok zor. 'Kardan Kadın', 'Aşk İle Yap' 'Tencere Kapak'! Onun hepsinin bende çok özel bir yeri var. Ama bundan sonra besteleyeceği şarkıları tenzih ediyorum, en sevdiğim Kenan Doğulu şarkısı Kirli Beyaz Kedi" şeklinde konuştu.