Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nden Vali Demirtaş’a Ziyaret

Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nden Vali Demirtaş’a Ziyaret

Adıyaman Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mehmet Tunç, Engelliler Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri Abdulkerim Işık, Gökçe Korunay, Meltem Kahraman, Zeynal Alagöz ve Mehmet Avcı ile birlikte Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, kent konseyi engelliler meclis üyeleri Adıyaman’da yapacakları çalışmalar ile hayata geçireceği projeler hakkında Vali Mahmut Demirtaş’a bilgi verdi.
Engellilerin erişilebilirlik konuları ile ilgili düzenlemeler ve ilde yürütülen denetlemeler hususunda hassasiyetlerin dile getirildiği ziyarette, engellilerin sosyal hayata katılımının artırılması için özel sporculara uygun spor kompleksinin Adıyaman’da yapılması beklentisi Vali Mahmut Demirtaş’a aktarıldı. Ayrıca, tüm engelli STK’ların bünyesinde barındırılabileceği bir fiziksel ortam talebi iletildi.
Kent Konseyi Engelliler Meclisinin ziyaretinden memnuniyet duyan Vali Mahmut Demirtaş, “Engellilerimizin önündeki engelleri kaldırmak ve hayatını kolaylaştırmak adına Kent Konseyi Engelliler Meclisinin hayata geçireceği tüm projelere her türlü desteği vereceğiz” dedi.