Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Gündem

Kentin dört bir yanı Bursaspor pankartlarıyla süslendi!

Bursaspor - Göztepe maçı öncesi geri sayım sürerken, şehir zorlu randevunun atmosferine girdi. Kentin pek çok noktası pankartlar ve bayraklarla süslenirken, camia ve oyunculara mesajlar verildi. Ayrıca kombine ve bilet satışları da düşünüldüğünde maç kapalı gişe oynanacak.

Yayınlanma:
Kentin dört bir yanı Bursaspor pankartlarıyla süslendi!

Spor Toto Süper Lig’in 33’üncü haftasında kümede kalma mücadelesi veren Bursaspor ile Göztepe oldukça kritik bir maça çıkacak. 19 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma öncesinde Bursa şehri kenetlenirken, taraftarlar zorlu randevuyu bekliyor.

TARAFTAR AKIN ETTİ

İLGİLİ HABER TZOB Genel Başkanı En Çok Hile Yapılan Gıdaları Açıkladı
Bursaspor - Göztepe maçı öncesi geri sayım sürerken, şehir zorlu randevunun atmosferine girdi. Kentin pek çok noktası pankartlar ve bayraklarla süslenirken, camia ve oyunculara mesajlar verildi. Ayrıca kombine ve bilet satışları da düşünüldüğünde maç kapalı gişe oynanacak.

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu, bu kritik randevu öncesinde bilet fiyatlarında indirime giderken, yeşil beyazlı taraftarlar da maç biletlerine yoğun ilgi gösterdi. Dün (Salı) sabah saatlerinde satışa çıkan biletlerin 13 bin 355’i satılırken, yeşil beyazlı taraftarların biletlere olan ilgisinin devam etmesi ve rakamın önümüzdeki günlerde daha da artması bekleniyor. Göztepe taraftarı da 2 bin 165 bilet alırken, sarı kırmızılı ekibin taraftarları da kendilerine ayrılan deplasman tribününü dolduracak.

ŞEHİR PANKARTLAR VE BAYRAKLARLA SÜSLENDİ

Şehirde ise farklı bir atmosfer yaşanıyor. Bursaspor taraftarları, şehrin pek çok noktasına astığı pankartlarla birlikte seferber oldu. Bursasporlu oyuncuların tesislere giderken kullandığı İzmir yolunda asılan pankartlarla taraftarlar, yeşil beyazlı oyunculara mesaj verdi. ‘Koca çınar devrilmez’, ‘Ayağa kalkın’, ‘Ruhunu koy ortaya’, ‘Biz hep o formanın içinde olmayı hayal ettik’, ‘Şehrin takımına sahip çık Bursa’, ‘Seni sevmeyi ağır ödüyoruz’, ‘Şehrini savun arkadaş’, ‘Ercüment, Baliç, Musisi gibi’ yazılı pankartlarla takımlarına destek çıkan taraftarlar, aynı zamanda merkezi noktalara astıkları bayraklarla da şehri süsledi.

REKOR BEKLENİYOR

Zorlu mücadeleye geri sayım sürerken, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda rekor da bekleniyor. Özellikle kale arkaları ve maraton tribünlerinde biletlerin 5 ile 10 TL fiyatla satışa sunulmasının ardından taraftar, bu tribünler için çıkan biletleri dakikalar içerisinde tüketti. Aynı zamanda bu sezon 18 bin 163 kombine satan Bursa temsilcisinde, biletlere gösterilen ilgi sonrası yeni bir stadyum rekorunun kırılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 43 bin kişi kapasiteli Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak Göztepe maçında, 36 binin üzerinde taraftarın yer alacağı öngörülüyor.

MAÇA GÜNLER KALA BİLETLER TÜKENME NOKTASINDA

Zorlu karşılaşma için 3 bin civarında koltuk basın, protokol, loca ve sponsorlara ayrıldı. Güvenlik için de 3 bin koltuk ve satışa sunulmayan 400 civarı ilk sıra koltuğu ise boş kalacak. Bu rakamlar dikkate alındığında ise Bursaspor-Göztepe karşılaşmasına henüz 3 olmasına rağmen yalnızca 2-3 bin civarında biletin satış için kaldığı belirtiliyor. Bugüne kadar en yüksek seyirci rakamına geçen sezon Fenerbahçe ile oynanan maçta ulaşılan Bursaspor’un bu mücadelesini 38 bin 108 taraftar izlemişti. Bu sezon da Galatasaray’ın 3-2 kazandığı maçta tribünde 30 bin 825 biletli seyirci yer almıştı.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler