Kepez Korkutelispor’u Konuk Ediyor

Kepez Korkutelispor’u Konuk Ediyor

Geçtiğimiz hafta sonu Kınıkspor’u deplasmanda mağlup ettikten sonra play-off’u garantileyen Kepez Belediyespor, bu hafta Korkutelispor’u evinde konuk ediyor.
Süper Amatör Lig’de mücadele eden Kepez Belediyespor’da play-off maçlarına odaklandı. Geçtiğimiz haftasonu Kınıkspor galibiyetinin ardından play-off’u garantileyen Kepez Belediyespor’un bu hafta rakibi Korkutelispor.
İkinci devrenin son maçını evinde konuk edeceği Korkutelispor ile oynayacak olan Kepez’in Altın Kramponları, play-off’u garantiledikten sonra rahat bir nefes aldı. Ancak hemen Play-off maçları için yoğun bir antrenman programına odaklanan Kepez Belediyespor, hedefinde galibiyetler alarak bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lige çıkmak.
Kepez Belediye Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Ercan Mutlu, "Göreve gelirken ilk hedefim ve tek arzum bu takımı BAL liginde görmekti. İnşallah onu da göreceğiz. Şu anda BAL’a giden yolda ilk hedefimiz olan Play-off’u garantileyerek, yoğun bir çalışma içerisine giriyoruz. İnşallah ben inanıyorum ki hep birlikte bunu başararak, play-off’lardan da anlımızın akı ile çıkıp önümüzdeki sezon BAL’da forma giyeceğiz" dedi.
Takımın Teknik Direktörü Mehmet Uğurlu ise, "Play-off öncesi son maçımız olan Korkutelispor karşılaşmasını da alarak rahat bir şekilde hazırlanmak istiyoruz. Korkuteli karşılaşmasından sonra 2 günlük izinin ardından yoğun antrenman programına giriyoruz" ifadesini kullandı.
Kepez Belediyespor, Korkutelispor karşılaşması 18 Ocak Pazar günü Hasan Doğan Stadyumu’nda saat 14:00’de başlayacak.