Kepez’li Çocuklarin Tutkusu Tenis

Kepez’li Çocuklarin Tutkusu Tenis

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, tenis sporu ile ilgilenen sporcuların artık Kepez’de tenis kortlarını doldurduğunu belirtti.
Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün bünyesinde barındırdığı tenis branşında deneyimli antrenörler eşliğinde kendilerini geliştiren sporcuların turnuvalarda derecelere layık görüldüğünü belirten Başkan Tütüncü, her zaman onların yanlarında olduklarını söyledi.
Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ise Antalya’nın her yerinden sporcuların Kepez’in kortlarında tenis oynadığını ifade etti. Her gün giderek artan ve çıtayı daha üstlere çıkarmak için alt yapı çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Ünlüoğlu, Kepez artık tenisçilerin de merkezi haline geleceğini belirtti.
Kepez Belediyesi Spor Kulübü olarak kış okulları spor dalları arasında bulunan tenis branşına kayıt için Kepez Belediyesi Spor Kompleksi idari binada başvuru yapılabileceğini belirten Ünlüoğlu,“Cumartesi ve Pazar günlerini kapsayan Tenis Kış Okulu eğitimleri 09.00-10:30 saatleri arasında yapılmaktadır” dedi.