Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Malatya

Keskin’in Ağabeyi Toprağa Verildi

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in vefat eden ağabeyi Mehmet Rışvanoğulları (83) toprağa verildi.Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda Öğlen Namazına müteakip kılınan cenaze namazına Büyükşehir...

Yayınlanma:

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in vefat eden ağabeyi Mehmet Rışvanoğulları (83) toprağa verildi.
Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda Öğlen Namazına müteakip kılınan cenaze namazına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri Arif Emecen, Malatya eski milletvekili Münir Doğan Ölmeztoprak, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, MHP İl Başkanı Arif Yıldız, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, TSO Meclis Başkanı Sami Payza, Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ramazan Bozkurt, çok sayıda esnaf ve sanatkarlar odaları başkanları, sivil toplum kuruluşu başkanları ve kalabalık bir topluluk katıldı.
Cenaze namazının ardından Mehmet Rışvanoğulları’nın cenazesi Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Rışvanlıoğulları ile birlikte Zeynep Küçükkaya ve Doğan Haşmit’inde cenaze namazları kılındı.
Keskin ailesi, Tecde Şentepe Anadolu Un Fabrikası’nın arkasındaki adreste taziyeleri kabul ediyor.
Bu arada, Mehmet Rışvanlıoğulları’nın bir süre önce Keskin olan soyadını Rışvanoğulları olarak değiştirdiği öğrenildi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler