Kiğılı'nın yerine o isim gelecek!

Kiğılı'nın yerine o isim gelecek!
Fenerbahçe Yönetim Kurulu gelecek hafta yapacağı toplantıda iki önemli iki konuyu karara bağlayacak. Abdullah Kiğılı’nın istifası ile boşalan başkan vekilliği görevine getirilecek ismin yanı sıra Fenerium’un başına geçecek profesyonel yönetici ile ilgili kararlar 16 Eylül Salı günü yapılacak toplantıda alınacak.

Başkan vekilliği için en güçlü adayın Basın Sözcüsü Mahmut Uslu olduğu öğrenildi. Mithat Yenigün’ün ismi ön plana çıksa da aynı zamanda Müteahhitler Birliği Başkanı olan sarı-lacivertli yöneticinin bu görev için yeterli zamanı bulunmuyor. Mithat Yenigün, Abdullah Kiğılı’dan önce kendisine teklif edilen bu görevi kabul etmemişti.

Fenerium’da büyük boşluk

Mahmut Uslu’nun başkan vekilliği ve basın sözcülüğü görevlerini birlikte yürütmesi bekleniyor. Sarı-lacivertli kulüp içindeki genel görüşün bu yönde olduğu kaydedildi. Ancak nihai kararın tüm yönetim kurulu üyelirinin fikirlerini beyan edeceği gelecek haftaki toplantıda alınacağı vurgulandı.

Kritik toplantıda ele alınacak diğer önemli konu ise Fenerium olacak. Genel Müdür Aydın Kirman ile yolların ayrılmasının ardından Abdullah Kiğılı’nın da istifa etmesi Fenerium’da büyük bir boşluk yarattı. Aziz Yıldırım başkanlığında toplanacak yönetim kurulu hem yeni genel müdürü hem de Fenerium’dan sorumlu yeni yöneticileri belirleyecek.