KILIÇDAROĞLU’NUN KUŞADASI ZİYARETİ

KILIÇDAROĞLU’NUN KUŞADASI ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kuşadası ilçe Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kuşadası ziyaretiyle ilgili açıklama yaptı.
CHP Kuşadası ilçe Başkanı Soner Kaplan imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, “ Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın (Pazar) Kuşadası’nda yapacak olduğu toplantı ile ilgili sosyal medyada bazı yorumlar yer almaktadır “ denilerek, şu görüşlere yer verildi: “ Sayın Genel Başkanımızın Kuşadası programı Kuşadası ilçe Başkanlığı veya Aydın İl Başkanlığının yaptığı bir program değildir. Bu program tamamen Genel Merkezimiz ve bir grup akademisyen tarafından yapılmıştır. Bu toplantı il, ilçe veya örgüt ziyareti değildir. Basına kapalı olarak yapılacak olan toplantıya sadece Genel Başkanımız ve akademisyenler ve bazı sivil toplum kuruluş temsilcileri katılacaktır. Daha önceki dönemlerde Genel Başkanımızın Aydın İl ve İlçe ziyaretlerine de örgütler olarak hep birlikte katıldığımız bilinmektedir. Ancak Genel Başkanımızın yarın ki toplantısı tamamen özel bir çalıştaydır.
Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu sabah erken saatlerde Kuşadası’na gelecek , aynı günün akşamı da tekrar geri dönecektir “