KILIÇOĞLU’NDAN FRANCHİSE ATAĞI

KILIÇOĞLU’NDAN FRANCHİSE ATAĞI

Kılıçoğlu Pastaneleri franchise atağına kalkıyor. Yurdun dört bir tarafı Kılıçoğlu lezzeti ile buluşuyor.
Türkiye’nin en büyük üretim tesislerinden birine sahip olan Kılıçoğlu Pastaneleri hedeflenen şube sayısına ulaşmak için çalışmalara başladı. Bugüne kadar Erzurum’un yanı sıra Erzincan, Sivas, Trabzon, Kars, Diyarbakır, Bursa ve İstanbul’da şubeler açan Kılıçoğlu’nun yeni hedefi Doğu Anadolu İç Anadolu ve Karadeniz’deki iller. Geçtiğimiz Nisan ayında Kağızman’daki şubesini hizmete açan Kılıçoğlu Pastaneleri 2015 yılı içerisinde Bingöl, Elazığ, Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun ve Kayseri’de de şubeleri hizmete açacak.
FRANCHİSE ŞARTLARI ÇOK UYGUN
Kılıçoğlu lezzetini birçok ile taşımak istediklerini belirten Kılıçoğlu Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kılıç, franchise şartlarının uygun olduğunu söyledi. Özellikle açılacak şubede aranan özelliklerin başında şehirlerde göze çarpan yerler ve açık alan özelliği olan bir mekân olmasını tercih ettiklerini belirten Kılıç, “Ürün desteği Kılıçoğlu tarafından gerçekleştirilecek. Açılan şubenin günlük olarak ihtiyaç duyduğu ürünler anında teslim edilebilecek. İşyerinin dizaynı yine bizim mimarlık birimimiz tarafından yapılacak. Ayrıca tespit edilen işyerinin 2 ay gibi kısa bir sürede açılacağını söyleyebilirim” dedi.
TÜRKİYE’DEKİ EN BÜYÜK TESİSLERİN BAŞINDA GELİYOR
Bu yatırımı yaparken bölgede üretim yapan bir firma olmanın avantajını kullanmak istediklerini de ifade eden Kılıç, “Türkiye’de dondurma, süt tatlıları, hamur tatlıları, ve pasta üreten en büyük tesislerden birine sahibiz. Tesisimiz günde 40 ton dondurma üreten ender dondurma tesislerinden birisi. Dolayısı ile burada üretici olmanın franchise açısından çok büyük bir önemi var. Kılıçoğlu olarak hedefimiz 25. Yılda istediğimiz şube sayısına ulaşmak” diye konuştu.