Kilis 2015 Emitt Fuarına Katılacak

Kilis 2015 Emitt Fuarına Katılacak

Kilis’in bu yıl 19. kez düzenlenen 2015 EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında tanıtılacağı bildirildi.
Kilis; 22-25 Ocak 2015 tarihlerinde İstanbul’da TÜYAP-Beylikdüzü Fuar alanında düzenlenecek olan Türkiye’nin, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük Turizm Fuarı olan 19. EMİTT 2015 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılarak, tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin tanıtımını gerçekleştirecek.
Kilis Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kilis İl Özel İdaresi, Kilis Belediyesi, Kilis Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası ve İpekyolu Kalkınma Ajansının katkılarıyla, EMİTT 2015 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında yurt içinden ve yurt dışından katılacak olan turizm profesyonellerine ve ziyaretçilerine Kilis’i en iyi şekilde tanıtmak için, 12. Salonda 90 metrekarelik özel tasarımlı stant ile fuara katılacak. Fuar süresince İlin sahip olduğu tarihi, turistik ve kültürel değerleri ile turizm potansiyeli, görsel ve basılı tanıtım materyalleri ile en güzel şekilde sergilenip tanıtılacak. Ayrıca fuar süresince Kilis’in gezi rehberi ile tanıtım broşürleri dağıtılacak, bölgeye tur yapan seyahat acenteları ile ikili görüşmeler gerçekleştirilecek.
19. EMİTT 2015 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarının; hem Kilis’in el sanatları ile tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin tanıtılmasında, hem de Kilis’te bulunan otel ve seyahat acentelerin yeni müşterilerle tanışma ve bir araya gelme yönünde önemli bir katkı sağlayacağı düşünüldüğü bildirildi.
19. EMİTT 2015 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında hedefin, 2015 yılında bölgedeki turizm hareketlerinden Kilis’in aldığı payı büyütülmesi olacağı kaydedildi.