Kiralık Aşk'ın Defne'si kiminle aşk yaşıyor?

Kiralık Aşk'ın Defne'si kiminle aşk yaşıyor?

'Kiralık Aşk' dizisinde canlandırdığı 'Defne' karakteriyle büyük çıkış yakalayan Sangu, 7'den 70'e pek çok kişinin sevgisini kazanmayı sürdürüyor.

Güzel oyuncunun hayran sayısı her geçen gün artıyor.

Kariyerinin zirvesinde olan Sangu, şu sıralar en popüler isimlerden biri... Biz de onun hakkında merak edilen her şeyi doğum gününde derleyelim dedik. İşte güzel oyuncunun bilinmeyenleri...

Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985'te İstanbul'da doğdu.

Ortaöğretimini İstanbul'da tamamlayan Sangu, üniversite eğitimi için Mersin'in yolunu tutmuş.

Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun olan güzel oyuncu, daha sonra ise İstanbul'a dönmüş ve 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni burslu olarak kazanmış.

Sangu, adını ilk kez 2010 yılındaki "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizisindeki 'Jale' karakteriyle duyurdu.

Daha sonra ise, 2012'de 'Aşk Kaç Beden Giyer' adlı projede 'Nehir' karakterine hayat veren Sangu, o yıl bir kahve markasının da reklam yüzü oldu.

Ünlü oyuncu 2013 yılında, 'Bir Aşk Hikayesi' dizisinin 'Eda'sını canlandırdı.

2014 yılı ise, Elçin Sangu'nun kariyerindeki kırılma noktalarından biri oldu. Çünkü Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah ile 'Kurt Seyit ve Şura'da boy gösterdi. 'Güzide' karakterini canlandıran Sangu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi bildi.

Güzel oyuncu, 'Kurt Seyit ve Şura'dan sonra Kadir Doğulu ile 'Sevdam Alabora' dizisinde rol aldı. Ancak bu proje, reytinglerinden dolayı 4. bölümden sonra ekranlara veda etti.

Sangu, şimdi ise 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Defne' karakteriyle kariyerinin en büyük çıkışını yaşıyor.

'Defne' karakterini kendine yakın gören Sangu, HT Magazin'e şunları söylüyor: "Birebir aynı olma durumu yok ama uyduğu yerler var. Ben günlük hayatta da neşeli ve enerjik bir insanım. Hatta bana sette "Yine ne içtin" diye dalga geçerler. Defne'de de var bu, hayatı tiye alıyor"

1.69 boyundaki oyuncu 58 kilo... Sangu'nun oyunculuğu kadar beyaz teni ve kızıl saçlarıyla da çok konuşuluyor.

Güzel oyuncu bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ekstra beyazlaşmak için pudra kullanmıyorum, hakikaten beyazım" derken, saçlarının doğal rengi olduğunu belirtiyor.

Sangu erkekler hakkında şunları söylüyor: "Sinek kaydı tıraş da uzun sakal da sevmem. Hatta bıyıktan da hoşlanmam ama kirli sakalı seviyorum.

Elçin Sangu özel hayatıyla ilgili ise, "Zeki olmayan erkeğe tahammülüm yok. Şimdi hayatımda olan kişi gördüğüm en zeki erkeklerden biri" diyor.

Güzel oyuncunun bu sözleri ise 'sevgilisi kim?' sorularını akıllara getiriyor.