Kiraz’da Engelsiz Umutlar Derneği Açıldı

Kiraz’da Engelsiz Umutlar Derneği Açıldı

Kiraz Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Umutlar Derneği, törenle açıldı.
Kiraz Beleyesi İş Hanı’nda açılan Kiraz Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Umutlar Derneği, açılış töreni ile hizmete girdi. Açılış kurdelesini dernek başkanı Atiye Okka ve Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül kesti. Açılış programı, Kiraz Öğretmenevi bahçesinde devam etti.
"HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ"
Dernek Başkanı Atiye Okka yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bölgemizde ve ilçemizde 300’den fazla engelli kardeşimiz var. Bu dernek onların varlıklarıyla, güçleriyle, seslerini duyurmak adına açılmıştır. Bizler bugüne kadar birçok etkinlik yaptık. Birçok etkinliğe katıldık. Bugün dernek binamızda oldu ve herkesi derneğimize bekliyoruz. Derneğimize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki bizlerde her an birer engelli adayıyız. Engelli çocuklarımızı vatandaşlarımızı her zaman her konuda sahip çıkalım. Tabi ki derneğimizi de sahip çıkalım bu dernek hepimizin derneğidir. Bugün belediye başkanımız Saliha Özçınar Şengül üyemiz olmuştur. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Umutsuz yaşanmaz umudun sonu aydınlıktır diyorum. Programımızda da emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”
"KİRAZ’A HEDİYE EDİLMİŞ BİR DERNEK"
Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül de “Kiraz Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Umutlar Derneği Kiraz’a hediye edilmiş bir dernektir. Bugün dernek binalarını açtık Kiraz’da bir ilk daha gerçekleşti. Ben Atiye Okka ve yönetimine tebrik ediyorum. Ben derneğimize üye oldum sizler de üye olun derneğimize hep birlikte sahip çıkalım yaşatalım. Kiraz Belediyesi olarak da derneğimizin her zaman yanındayız. Herkese sağlıklı günler diliyorum.” Açılış programına çevre ilçelerdeki dernekler gruplar halinde katılarak destek verdi.