Kiraz’ın Başkanı Şengül 30 Yıllık Yol Çilesine Son Verdi

Kiraz’ın Başkanı Şengül 30 Yıllık Yol Çilesine Son Verdi

Kiraz’ın çiçeği burnunda MHP’li bayan Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül, 30 yıllık yol çilesine son vererek mahallle sakinlerinin hayır dualarını aldı.
İlçenin Hisar Mahallesi Çok Proğramlı Lise yanındaki Bahçelerarası Mevkii’nde yıllardır yapılmayan yol, Başkan Şengül’ün konuya eğilerek gerekli talimatları vermesiyle düzenlenmeye başlandı. Belediye Fen İşleri ekiplerinin dozer ve kepçelerle başlattığı çalışmalar hummalı biçimde sürerken, mahalle sakinleri Başkan Şengül’e teşekkür etti. Sakinlerden Hüseyin Alabıcak, Hasan Hancı, İsmail Kurt ve Birol Akkaçe, memnuniyetlerini ifade ederek, "30 yıl önce buradan hayıtların arasından patika yoldan giderdik. Hisar Köyü’nde yıllardır kimsenin el sürmediği patika yola bir bayan başkanın elinin değmesi gerekiyormuş. O bizim yolumuzu yaptı,Allah da Başkanımızın yolunu açık etsin" dediler.
Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül ise, belediye başkanlığı makamının, boş oturma değil, çalışma ve hizmet götürme makamı olduğunu ifade ederek, "Halkımız bize güvendi, görev verdi. Bizim bu güvene layık olmamız gerekiyor.Halkımızın parasını yine halkımız için harcıyoruz. Onların hayatlarını kolaylaştırmak, ilçemizi imar etmek bizim için hem görev, hem de büyük bir mutluluk.Çalışmalar hızla sürüyor. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.