Kırşehirspor Teknik Heyeti Ligi İyi Sırada Bitirmek İstiyor

Kırşehirspor Teknik Heyeti Ligi İyi Sırada Bitirmek İstiyor

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Kırşehirspor Teknik Direktörü Bekir Barış Cihan, 11. hafta müsabakasından sonra amaçlarının ligi iyi bir sırada bitirmek olduğunu söyledi.
Barış Cihan düzenlediği basın toplantısında, "Bu hafta Kayseri ekibi olan Hacılar Erciyes sporla bölgesel amatör lig 11. hafta müsabakasına çıktık. Tabii kendi evimizde oynadığımız bu maça mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanmıştık.
Ama maalesef futbolda çok adalet yok bu kadar baskılı oynamamıza rağmen bu kadar gol pozisyonumuza rağmen topun sürekli bizde kalmasına rağmen sahada istediklerimizi uyguladık ama en son final paslarında final şutlarında ne yazık ki son hamleyi yapamadığımız maçtan galibiyetle ayrılamadık ama ilk haftalar göz önünde bulundurulduğunda rakibin kalesinde gitmekte zorlanan Kırşehirspor’a bakarak temposu yüksek ne yaptığını bilen istediğini sahaya yansıtan bir Kırşehirspor vardı.
Gelecek haftalar için umut verici bir gelişme bizi de umutlandırdı. Futbolcu arkadaşlarımızı da havaya soktu tabii bu anlamda mutluyuz. Ancak kendi sahamızda oynadığımız bu maçta galip gelebilseydik ligde 3. duruma gelip 2. yarı hedeflerimizi daha da yüksek tutacaktık.
Sadece bunu futbolcularımıza bağlamamız haksızlık olur. Maçın hakeminin de maçın son dakikalarında ciddi pozisyonlarımız var.2-0 olup maç kopacaktı penaltı pozisyonumuzda sıkıntı yaşadık ve benim oyuncu değişikliklerinde de hatalarım var.
Bu konuda kendimi de eleştiriyorum. Yani geçmiş maçlarda oyuncu değişikliklerinde skora direk etki etmişken bu hafta yaptığım değişiklikler oyuna hareketlilik katmadı maalesef bu noktada gerekli dersleri kendimde çıkarttım oyuncularda gerekli dersleri çıkartmışlardır.
Bu haftalarda inşallah çok daha iyi olacak. Ankara Altındağ Belediyesi Spor ile oynayacağız. Ankara temsilcisi ligde 2. durumda ligin iddialı ekiplerinden Altındağ Belediye deplasmanına da galibiyet parolası ile gidiyoruz. hiçbir mağlubiyet yada ezik düşüncesiyle maçlara hazırlanmadık.
Gidip Kırşehir’imizi aslanlar gibi temsil edeceğiz. Deplasmanda alınacak bir puanın bu ligde değeri var. Daha sonra birinci yarı bitecek ikinci yarı başlayacak. Yeni hedefler yeni projelerle belki kadroda 3-4 arkadaşla yollarımızı ayıracağız belki de kadromuza yeni arkadaşlar katacağız" diye konuştu.
Basın toplantısının ardından Kırşehirspor oyuncuları taktik ağırlıklı çalışma ile Ankara Altındağ Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdü.