Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

/

Cuma

/

Cumartesi

12°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Asayiş

Kız arkadaşını pompalı tüfekle vurdu

Kütahya'da tartıştığı 22 yaşındaki sevgilisi Azime Erdoğmuş'u pompalı tüfekle ateş ederek öldüren 24 yaşındaki İibrahim Keskin yakalandı.

Yayınlanma:

Kütahya’nın Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki Trafik eğitim Parkı pisti önünde meydana gelen olayda, İbrahim Keskin ile sevgilisi Azime Erdoğmuş, yanlarında 2 arkadaşıyla birlikte otomobille giderken aralarında kıskançlık konusunda tartışma çıktı.

ÖNCE TEKME TOKAT SALDIRDI

İbrahim Keskin Trafik Eğitim Parkı önünde yönetimindeki 43 AR 160 plakalı otomobili durdu. Keskin ile Erdoğmuş otomobilden indi. Görgü tanıklarının ifadesi ve yakındaki bir işyerinin güvenlik kamerasındaki görüntülere göre, İbrahim Keskin araçtan iner inmez sevgilisi Azime Erdoğmuş’a tekme tokat saldırdı. Azime Erdoğmuş da elindeki çantasıyla İbrahim Keskin’in başına vurdu.

İLGİLİ HABER Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’ın Kuzeyindeki PKK’lı Teröristleri Etkisiz Hale Getirdi
Kütahya'da tartıştığı 22 yaşındaki sevgilisi Azime Erdoğmuş'u pompalı tüfekle ateş ederek öldüren 24 yaşındaki İibrahim Keskin yakalandı.

POMPALIYLA VURDU

İbrahim Keskin daha sonra otomobilden pompalı tüfeği alıp Azime Erdoğmuş’a doğru önce 2 el ateş etti. Genç kız yere yığılıp kalırken İbrahim Keskin olay yerinden biraz uzaklaştıktan sonra dönerek yerde yatan Erdoğmuş’a 1 el daha ateş etti Keskin daha sonra da elinde tüfekle kaçtı.

HAYATINI KAYBETTİ

Otomobilde bulunan biri kız 2 genç ise araçtan indi. Gençler yerde yatan arkadaşları Azime Erdoğmuş’a müdahalede bulunmaya çalıştı. Çağırılan 112 ambulansıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Erdoğmuş doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

POLİS ZANLIYI YAKALADI

Polisler, olay yerinden kaçan İbrahim Keskin’i tren garı yakınındaki köprü altında yakaladı. Keskin polislere sevgilisiyle kıskançlık nedeniyle tartıştıkları daha sonra onu tüfekle ateş ederek vurduğunu söyledi. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler