Kız Futbol Takımı’na Malzeme Desteği

Kız Futbol Takımı’na Malzeme Desteği

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, kaymakamlık ve belediye işbirliğinde Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı ve atletizm takımına forma ve ayakkabı desteği yapıldı.
Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan’ın makamında yapılan törenle formalar ve ayakkabılar Çok Programlı Lisesi Kız Futbol takımına ve atletizm takımına verildi.
Yapılan törene Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir, ilçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Çok Programlı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Fatma Kurtoğlu, Çok Programlı Anadolu Lisesi kız futbol takımı ve atletizm takımı katıldı.
Pazarlar Kaymakamlığı tarafından alınan ayakkabılar Kaymakam Soner Bedir tarafından, Pazarlar Belediyesi tarafından özel olarak yaptırılan formalar ise Belediye Başkanı Cavit Erdoğan tarafından Çok Programlı Anadolu Lisesi kız futbol takımı ve atletizm takımı verildi.
Yapılan törende konuşan Pazarlar belediye başkanı Cavit Erdoğan, “ eğitime destek çerçevesinde Çok Programlı Anadolu Lisesi kız futbol takımı ve atletizm takımı için belediye olarak forma yaptırdık. Gençlerimizin eğitimde olduğu kadar sporda da başarılı olmalarını istiyoruz. Eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan yatırımdı. İmkanlarımız çerçevesinde okullarımıza destek vermeye çalışacağız” dedi.
Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir ise, “Şiddetsiz ve küfürsüz bir ortamda spor maç yapmanızı diliyorum. Kaymakamlık olarak eğitime destek vermeye devam ediyoruz” dedi.(MB-EFE)