Kızılay’dan Medical Park’a Ziyaret

Kızılay’dan Medical Park’a Ziyaret

Türk Kızılayı Samsun Şubesi, Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürlüğü ve Türk Kızılayı’na gönüllü ve düzenli kan bağışında bulunan bağışçılardan oluşan heyet Medical Park Samsun Hastanesi’ni ziyaret etti.
Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan’a yaptıkları çalışmalar ve işbirliğinden dolayı Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin teşekkür plaketi verdi.
Kızılay çalışanları ve gönüllü bağışçıları kan ve kan ürünü verdikleri çocukları hastanede ziyaret edip hediyeler verdiler. Medical Park Samsun Hastanesi Çocuk Hematoloji Servisi’nde yatan kanser tedavisi gören, kök hücre nakli yapılmış hastalarla hatıra fotoğrafı çektirdiler. Genel Müdür Dr. Hakan Özcan, Başhekim Dr Mustafa Şen ve Kemik İliği Nakil Merkezi Sorumlusu Prof. Dr. Emel Özyürek destekleri için Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin teşekkür etti.
Genel Müdür Dr. Hakan Özcan, Medikal Park Hastaneler Grubu olarak Türkiye’nin en büyük özel hastane grubu olduklarını ve “yapılmayanı yani özellikli işler” yaptıklarını vurguladı. Özcan, özel hastane olmalarına rağmen bu özellikli hasta grubundan hiçbir ücret alınmadan hizmet verildiğini söyledi.
Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, ülke kan ihtiyacının tamamına yakınını gönüllü ve güvenli bağışçıların kan bağışları ile karşılayan Türk Kızılayı’nın, kemik iliği tedavisi gereken hastalara da umut olmaya başladığını ifade etti.
Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım ise, 18-50 yaş aralığında sağlıklı olan her bireyi, Türk Kızılayı bünyesindeki gönüllü verici merkezlerine kök hücre bağışında bulunmaya davet ettiklerini belirtti.